0

evet daha önce okulda bir çok kez kopya çektim lise dönemimde de 0niversite dönemimde de geçmek zorunda olduğum iki dersten kopya çekmiştim. yani yakalanmadım öyle pek genelde başarılı oldum bu konuda ama çalışmak daha önemli kopya çekmek iyyi birşey değil tabiki bu sizi sadece bir süreliğine kurtarır.

0

hayır çekmedim, ve hiç kimsenin kopya çekmesini tavsiye etmiyorum. bu konunun birçok riski var. kopya çekerken, sizi fark edip hakkınızda tutanak tutarlarsa disiplinlik olursunuz, ve sicilinize işlenebilir. sicilinize işlenirse, bu durum hayatınızın her köşesinde karşınıza çıkar. mesela sicilinize işlenirse, ilerde meslek sahibi olmanız veya işe alınmanız zorlaşabilir.

0

çoğu zaman cekmemeye çalıştım ama arada bir kaçamak yapıp cekmisligim vardır yani cünkü herkes çekmiştir çekmeyen kimse yoktur. ben bide kopya çekerken titrerdim çünkü kopya çekmeyi beceremezdim hocaya yakalanacam diye korkardım bide kopya çekince tereddüt ederdim acaba onunki doğru mu diye.

0

lise zamanında herkes cekmıstır kopya. lisenın guzel yanıda boyle seyler zaten. kopya cekmeyen ogrencı, ogrencılıgın en guzel hıslerını tatmamıstır. ama artık unıversıteli olduk ve buras ıse gibi degil ve kopya cekerek geçilmiyor burda. o yuzden degişip ders calısmaya bile basladık ders calısırkende gorucektık kendımızı ve gorduk. ama kopya cekmeden de bişeyler oldugnu farketmek guzel bunun bi level ustunde iş hayatına atılıcaz ve artık kopyayı bı kenara bırakmamız lazım. cok sukur bıraktık ınsallah ıs hayatına ıyı bır sekılde adımımızı atarız ve ılk adımımız gibi tum ıs hayatımız guzel gecer ve guel biter amin.

0

lise yıllarımda çok çekerdim, ama artık bıraktım o işleri de

0

sonav sorularını bile çalmışlığım vardır :)

0

lise de herkes çekiyor en azından benim okulumda bir keresinde yakalanmıştım.

0

çektim çocukluk diyelim buna ayrıca çekmeyen yoktur