0

sosyal medya aracı olarak şuan sürekli kullandığım sadece ınstagram kaldı ona bile girerken bazen sıkılıyoru. çünkü herkes gün boyunca sabah kalkar kalmaz hemen sosyal medya ya girip günaydın gibi paylaşımlar yaparak başlıyor güne ve geceye kadar sürüyor, tüm hayatını bilmediği bir çok insana anlatıyor izletiyor. sosyal medyaların amacı bence özel bir durum olursa öyle paylaşılmalı ama millet öyle yapmıyor. paylaşım yapmak yetmiyor gibi değişik değişik akımlara ayak uydurmaya başlıyorlar yakın zamanda millet zorunlu olan ihtiyaçlarını yaparken bile paylaşım yapacak ne gerek var. tamam bende kullanıyorum ama millet gibi her şeyi atmıyorum. şimdi anne adayları çocuk olmadan paylaşım yapmaya başlıyor. bir tanıdığım var çocuğun utrason resimlerini bile attı. bunun yaptığına görmemişin oğlu olmuş çekmiş sündürmüş denir. bazı kişilerde kocasıyla ne yaparsa yapsın, kahve içsin yemek yesin, film izlesin onları dahi atıyor ne gerek var, millet görünce ayyy ne mutlular demiyor, sen öyle atınca şuna bak görgüsüz her şeyi atıyor denir.

0

hiçbir şekilde memnun değilim sosyal medya ressmen oyuncak haline geldi önüne gelen sosyalmediği aç öyle saçma sapan paylaşımlarda bulunuyor artık eskisi kadar sosyal medyadan keyif almıyorum ortalık çoluk çocuk kanıyor.akım diye bişey ortaya attılar herkes onun peşinde.üstelik bütün sosyal medyalar günden güne birbirinin aynısı oluyor.

0

sosyal medyayı fazla kullanma şansım olmuyor ama kullandığım zamanlar mutlu olurum.

0

açıkçası ben pek fazla memnun olduğumu söyleyemem. çünkü sürekli sosyal medyada takılma isteği geliyor ve zamanının çoğunu da orada geçtiğini söyleyebilirim.bu yüzden biraz olsun hayatımızdan telefonlara ve sosyal medyayı uzak tutma olması gerektiği tarafındayım.