0

eski sevgilimle daha önce defalarca konuştum birlikte oldum ama olmuyor. aynı romanı tekrar okumak tabiri çok klasik belki de ama gerçek olan budur. bazı yaşanmışlıklar vardır. ancak bunlara rağmen olmuyorsa zorlama anlamı yoktur. biz birbirini seven değil birbirine bağlı olan iki insan haline gelmiştik artık. bu çok acı verici bir gerçektir. ama bunu anladıysan eğer iş işten geçmiştir. artık biraz ara verme zamanı gelmiştir. bunu ne kadar çok geciktirirsen o kadar canınız acır. hayat onsuz da devam eder. hava var su var. hava bedava su bedava. aşka gerek var mı bilmiyorum artık. gerçek aşk istiyorsan ve kaldığına inanıyorum diyorsan devam et ama benim gbi artık bu işin sadece alışkanlık haline dönüştü diyorsan bitir. yoksa ikinize de çok yazık olur.

0

eski sevgilmden ayrıldım aran iki sene geçti bana ben seni seviyorum benimle barış evlenelim dedi bende ben seni sevmiyorum ben zaten evlencem senle isim olmaz sen geçmişte kaldın yani unuttum bile seni dedim geri dönmem donmemdimde geçmiş geçmişte kalmıştır ben eşimi buldum ve onunla evlendim şuanda çok mutluyum yani

0

bunu defalarca yaptım. şu an hala birlikteyiz. eskisi gibi olmayan şeyler olduğu gibi eskisinden daha güzel olan şeyler de var. en azından artık birbirimizi çok daha iyi tanıyoruz ve yapmamamız gereken şeyleri çok daha iyi biliyoruz. tabii birbirimiz hakkında bu kadar çok şey bildiğimiz için bunu kötüye kullandığımız da oluyor haliyle... mesela hanımefendi canımı acıtmak istediğinde nereden vuracağını çok iyi bilir. en nefret ettiğim olaylardan biridir. bu kim olursa olsun bir ilişkiye başlayacak olsam veya şu an ki ilişkime yeni başlıyor olmuş olsaydım asla tamamen kendimi karşımdakine açmazdım. gerçekten size de bunu tavsiye ediyorum. belki ölüm döşeğindeyken anlatırdım onu bilemem. ancak gerçekten insanlar kendilerini kaybettiklerinde ne yaptıklarını ve ne dediklerini bilmiyorlar. veya biliyorlar daha kötüsü bunu bile isteye yapıyorlar. daha gaddarca bir şey düşünemiyorum. bu konuda kimseye güvenmemek belki de en iyisidir. sabrınız için çok teşekkür ederim.

0

kırılan bir bardağın eskisi gibi olamayacağını düşünerekten pek sağlıklı değil.