0

pek sevmiyorum dil öğrenmek için izleyecektim ama çok baydı beni anlamadıkça sıkıldım. alt yazı okumaktan diziyi kaçırdım dublaj da samimi gelmiyor o yüzden yerli tercih ediyorum.

0

yabancı dizi izlemeyi çok severim
lacasa de papel
the heirs
sherlock holmes
shamelless

0

yabancı diziler yabancı filmler gibi sürükleyici ve serüveni yüksek ayarda olan diziler gerçekten avrupa ve amerika ülkeleri dizi ve film sektörünü inanılmaz bir başarıda götürüyorlar yaptıkları çogu dizi ve filmler in dünya çapında izlenme oranı oldukça yüksek kitlelere sahipler

0

yok izlemem izlemeyi de sevmem
çünkü türk dizileri daha iyi geliyor bana

0

yabancı dizi izlemiyorum.lakin türkçe dublajlı yabancı filmleri bazen izliyorum.

0

yabanci dizi izlemeye pek vaktim olmuyor eskiden prison break dizisini hiç kacirmadan izlerdim yabancilar dizi yapiyor bizim ülkemizdeki gibi basit diziler değil adamlar yatirim yapiyor yatirim yaptikca izlenme kazaniyorlar izlenme kazandikca para kazanip daha kaliteli yatirim yapiyorlar ve böylelikle izleyiciyi kendilerine çekmeyi çok iyi biliyorlar.

0

türkçe dublaj olursa severim ama yabancı veya alt yazılı olursa sevmem. çünkü yabancı dilim yok ondan anlamıyorum. alt yazılı olunca da ben alt yazıyı okuyana kadar görüntü gidiyor ondan dolayı sevmiyorum.

0

ben hiç sevmem bizim dizilerimiz daha iyi bence

0

yabanci dizileri cok izleyen bir insan degilim ben.genel de yabancı filmleri daha cok tercih eder ve izlerim.

0

yabancı dizi izlemeyi seviyorum çünkü genelde yabancı dizi yapımcıları söz konusu konu çeşitliliği olduğunda daha cesur davranıyorlar.yerli diziler(bazı istisna dizilerimiz hariç) gibi 1 saat önceki bölüm özeti yapmıyorlar ve dizi bölümünün dramatik sahnelerini ve bazı diğer sahnelerini yavaşlatarak bölümü 3 saate kadar uzatmıyorlar.

0

yabancı dizi ve filmler güzel oluyor. izleyince beğendiğim ve sevdiğim filmler oluyor genelde. fakat ben pek dizi veya film izleme taraftarı değilim. çünkü benim psikolojim kaldırmıyor hemen bozuluyor vallahi. bir keresinde lost dizisine başlamıştım. gece gündüz her dakika izliyordum. bir süre sonra bütün planlarımı ona göre hayatımı düzenlemeye başlamıştım. dizide istediğim karakterler olmayınca ağlıyordum vs. resmen diziyi yaşıyordum. çok dayanamadım ve sonunda finalini okuyup bıraktım. o günden sonrada da dizi falan izlemedim.

0

genel olarak yabancı dizi izlemeyi gerçekten çok severim. çünkü bizim gecelerimiz genel olarak konuları belli ve her yeni çıkan dizide genel olarak konusu hep aynı oluyor. yabancı diziler sanki bir dizi değil de film gibi çekiyorlar ve muhteşem olduklarını düşünüyorum.

0

evet severim hatta şu sıralar shameless izliyorum.