0

kilo almamak için; her şeyden önce uyku düzenine dikkat edip dengeli beslenilmelidir. abur cuburdan uzak durulmalı ve porsiyonlarımızı küçük almalıyız.

0

sigara kullanımı bence sigara zayıflatıyor. birde ve altı öğün yemek ye ama her öğün çeyrek ekmek ye, spor yap devamlı hem sağlıklı olmak için hemde zayıflamak için. bu kadar ben öyle yapıyorum hep zayfim onun için .

0

kilo almamak için önce düzenli bir beslenme şeklin yada programın olması lazım spordan uzak bir yaşama sahip insanlarda hem kilo sorunu hemde sağlık konusunda sıkıntıları olabiliyor yemek yiceksin bu olmazsa olmazlardan bir tanesi ama yediğini vermekte zorundasın yemeği yedikten sonra hareketsiz bir yaşama sahipseniz kilo almamak için ya bunyenizin yani metabolizmınız çok iyi çalışması lazım yada şanslı olmanız eğer bunlara sahip değilseniz aksine yemek yedikten sonra spor yada hareket etmek yerine oturmak yayılmak gibi işlerle uğraşıyorsanız kilo almaya başlarsınız bundan kaçışınız yok

0

öncelikle sigara kullanıyorsan eger sigarayı mutlaka bırakmalısınız.sigara insan saglıgı ıcın tehtıt oldugu kadar kilo almayıda engelleyen bir maddedir.daha sonra gunde mutlaka 3 ögün yemek yemeniz lazim.bazi kimseler günde 2 ögün ama cok yedıgını söylüyor fakat kilo alamıyoruz diyorlar.böyle olmaz mutlaka özellikle ama özellikle sabah kahvaltısı yapılmak zorunda.sabah kahvaltısı kilo almak konusunda en önemlisidir.ayrıca dedigim gibi 3 ögün yemek lazim.