0

kafein içeren içecekler uyku kaçırıyor evet.kola,kahve vesaire...onu da okumuştum beyin, vücuda uyku sinyalleri gönderiyor artık uyu diye,fakat biz kafein alınca, vücuda kafein girince o beynin yolladığı uyu mesajının frekansı kesiliyo yani kafein o sinirsel iletime blokaj oluşturuyormuş.böylelikle uykuyu bir nebze de olsa kaçırıyor kafein.

0

neskafe cay sigara sitres hersey kaciri

0

kahve neskafe çay bunlar uykuyu kaçırır dahada varda benim aklıma gelmiyo

0

kahve çay kola limon suyu uyku kaçırır tabiki

0

bildiğim kadarıyla içerisinde kafein bulunan bulunan her şey örneğin kahve ya da koyu çay bunlar uykuyu kaçırır diye biliyorum

0

kahve gaz türü içecekler uykuyu tamamen kaçırır. ayrıca gazlı içecekler de uykuyu kaçırır sigar aüçerseniz oda uykuyu kaçırır. yani çoğu içecek yoğurt hariç neredeyse hepsi uykuya düşman görünüyor.

0

kahve ve kofeinli icecekler ayrica energy drink turu tum iceceklerde ayni

0

kahve kaçırırmış ama bende o hiç işlemiyo gece içerim kahve ama uykum varsa hiç kaçırmaz yani

0

kafein ve yüksek protein içeren içecekler insanlara enerji verdiği için düzensiz uykuya ve uyku kaçırmaya neden olur.

0

genelde bilinen de kahvedir fakat eğer uyku uzun gelmesini istemiyorsanız içecektrn çok yiyeceklere yönelmemiz gerekir.

0

süt ve süt ürünleri uyku getirtir arkadaşlar

0

içerisinde uyarıcı maddeler bulunan mesela çayda tein kahvede kafein gibi içecekler uyku kaçırır,ayrıca enerji içecekleri de uyku kaçırır.

0

çay, kahve ve kafeinli içecekler, asitli içecekler ve enerji içeceklerinin uykuyu kaçırdığını duydum hep. özellikle en çok kahve ve çay için duymuştum bunu fakat bende bu saydığım hiçbir içecekte uyku kaçması gibi bir durum söz konusu olmuyor. yani bence ya psikolojik ya da bu durum bünyeden bünyeye farklılık gösteriyor. detaylıca araştırmak lazım diye düşünüyorum.

0

enerji içecekleri ve kahvenin uyku kaçırdığı söyleniyor ama ben süt içince de uykum kaçıyor güya uyku getirir derler o da vücut bünyesine göre değişiyor sanırım herkeste aynı etki yaratmıyor

0

kahve kesinlikle içindeki kafein sayesinde uykuyu kaçıracak en başlı şeylerden birisidir. ders çalışıyorsanız kahve kullanmanızı mutlaka öneririm.

0

çay,kahve,kafeinli içecekler,kola,portakal suyu veçin çayı..acı kahve.ekşi elma,enerji içecekleri,akşam belli saatlede bunları içmemeye özen göstermelidri.

0

kahve ve çay gibi içecekler uykunuzun kaçmasına sebep olur. özellikle gece yatarken bu tür içecekleri içmemeniz de fayda vardır. çay demli ise ve kahve de de kafein olduğu için sizi uzun süre ayakta tutmayı sağlar. bence gece yatarken kullanmayınız.

0

çok çay ve kahve,kafeinli içecekler
uykuyu daha çok kaciriyor.

0

kahve süt nescafe bunlar kafeinli icecekler oldugu icin uyutmazlar bir sure

0

kahve kaçırdığı söyleniyordu ama bence çayda kaçırıyor muhabbetle en güzel giden saatlerin nasıl geçtiğini bilmiyorsun birince çay dır:)