0

spor salonlarına gidip para vereceğinize sabah erken kalkıp dışarı çıkıp 3-4 kilometre yürüyebilir. işte giderken veya işten dönüşte toplu taşımalarını değilde yürüyerek gidip gelinebilir. ikindin yine dışarı çıkıp yürüyebilir. evde spor hareketleri yaparak sağlıklı olunabilir.

0

bence doğru ama bazıları spor salonlarına gidip hep kas yapmayı düşünuyor bence spor sağlık için önemlidir dış görünüş için değildir ama evdede yapılabilir tabi evde yapılırsa eğer devamlılık sağlanmaz bu yüzden ben spor salonlarına gitmeyi daha uygun buluyorum.

0

evde yapayım, kendim yapayım diye düşününce devamlılık sağlanamayabiliyor. o nedenle spor salonuna gitmek bir teşvik unsuru olabilir. yine de kişiye bağlı olarak spor salonuna yıllık ücret ödeyip sonra hiç gitmemek de mümkün...

uzman kontrolü olması nedeniyle de spor salonunu tercih etmek faydalı olabilir. aslında yeter ki spor yapılsın, nerede olduğunun pek önemi yok...

0

evet doğru ama bir uzman kontrolü tarafından yönlendirilirse daha doğru olur

0

evet doğru spor salonlarına gitmek dogru parası olan insanlarda gidebiliyor. boş vakti olan insanlarda gidebiliyor.. ama genellikle çoğu evde de yapıyor yani .

0

bazı kişiler spor salonlarına gitmeyi tercih ediyor. aslında beni tercih edenler tarafındayım. bazıları ise spor ve salonlarına gitmeyin ya da spor yapmayı reddediyorlar. tabii ki bu bir bakış açısı. en azından haftada belirli günler ya da saatlerde gidilip kendi sağlığımız için yaptığımız hareketlerin faydalı olabileceğini düşünüyorum.