0

bu durumu bilmeme rağmen yine de herkesin içinde şarkı söylemem. o kadar gereksiz bir özgüvenim yok çok şükür. insan utanır çekinir ya.. ben eğitim almış olmama rağmen okumuyorum yine de.

0

yani tanımadığım bir toplum içinde söylemem ama eğer o toplum içinde arkadaşlarım vs ailen falan varsa söyleyebilirim mesela karaoke gittiğimiz zaman söylemiştim ve tanıdıklarım var daha biraz tanımadıklarım vardı ama çoğunu tanıdığım olduğu için söylemiştim teşekkürler

1

yani normalde benim sesim çok güzeldir mevlütlerde ilahi da söylüyorum. herkes sesimi beğeniyor ama eğer sesim güzel olmasa toplum içinde ben şarkı söylemem eğer arkadaşlar arasında israr edip beni dinlemek istese ve sesimden rahatsız olmazsa biri söylediği zaman onlarla eşlik ederim ama tek başıma söylemem.

0

hayır sesim güzel olmadığı bile bile toplum içinde asla şarkı söylemem cesaret edemem sesim zaten güzel değil.niye söyleyeyim ki insanları rahatsız ediyorum kötü sesimle evdeyken tek başımayken bile dahi söylemem söyleyemem çünkü sesim güzel olmadığını biliyorum kendimizi etraftakileri de rahatsız etmem düşünün yani kendime bile diyorum.

0

sesim pek güzel degil fakat bunu ayarlaya bilirsin vokal deniliyor bunada kalınlaştırıp inceltebilirsin yada gırtlakdan söyleyebilirsin kendimde rap müzik söylüyorum ve bu buna engel degil sen söylemek istersen her ortamda söyleyebilirsin.

0

söyleyemem cesaret ister evde kendi halimde söylüyorum

0

söylemem tabiki de insanlari rahatsiz etmeye hakim yok ses kirliligine gerek yok :)

0

soylemem aslinda ama arkadaslarla karaoke ye gittigimizde soylemistim cok eglenceliydi gercektende sesim bebatti

0

arada söyleyen bir kişi ile birlikte şarkıya eşlik ederim.

0

hayir... kendime bile soylemem, toplum icinde niye soyliyim :d :d