0

tanıştık, sevgili olduk zaman geçirdik ve o kişi gerçekten doğru kişi, ben bununla evlenmeliyim diyorsam bugün evlenmem herhalde hemen. çünkü öncelikle durumları düzenlemek gerekir evlilik için her şey kolay değil. özellikle bu zamanda türkiye şartları oldukça kötü bilemiyorum.

0

tabii öyle bir şey olursa allah'ın izniyle evlenirim zaten her anımız yanlış bari doğru bir şey yapalım

0

doğrusunu yanlışını bilmem akıllı olan biri evlenmez. ailelerin dayatmasıyla zoraki evleniyoruz sonra noluyor sanki. hayatı biriyle bağlayıp kalıyorsun. evlenmemek daha iyi. özgürlüğün kısıtlanmaz en azından.

0

o kişi benim için ne kadar doğru kişi olursa olsun hemen bugün evlenmeye karar vermezdim. önce onu tanımaya çalışırdım. ona fırsat verirdim uzun zaman onunla vakit geçirmeye çalışırdım. onu analiz ederdim. ancak benim için doğru kişi olduğuna inanıyorsam bundan sonra evlenmeyi bende isterdim. bunun için zaman gerekir evlilikte öyle kolay bir şey değildir. evlilik ciddi bir kurumdur önünü arkasını düşünmek gerekir sorumluluk almak gerekir. evleniyorsanız eğer bütün bunlara hazırlıklı olmanız gerekir . bu yüzden uzunca düşünebilirdim kendi kafamda tartmaya çalışırdım.

0

doğru buldugumuz bir insanlan hemen evlenmek yanlış bir durumu teşkil eder. o insan ne kadar doğru olsada sana uyuyormu uymuyormu senin hayat yaşantına ne kadar uygun diye anlamak için baya bir süre geçirmek şarttır. bu sürenin sonunda zaten kendiniz karar verirsiniz evlenip evlenmeme konusunda.

0

doğru kişi olarak bildiğim bir insanla hemen evlenmezdim, ne kadar aceleci davranırsam ileride faturası ağır olabilir ve bunun için ilk önce onun da düşüncelerini alırdım beni nasıl biri olarak gördüğünü, geleceği beraber inşa edebiliceğimize inanıp inanmadığını öğrenmek isterdim öncelikle.evlilik aceleye gelecek bir iş değil, bunun için bir bireyin başının yanmasını kimse istemez.

0

beledıye baskanının verdıgı yetkıye dayanarak sizleri karı koca ılan ettim bile :d

1

karşı tarafda aynı düşüncedeyse neden olmasın. bekleyecek bir şey yoksa fazla düşünmenin alemi yok. akıllı düşünürken, deli köprüyü geçermiş.

0

biliyorsun hemde doğruysa tabi evlenilir ama dediğin gibi biliyorsan...

0

doğru kişiyle herkes evlenmek ister, yıldızlarımız hep barışık olursa ve anlaşabilirsek evlenmeye karşı olan tutumum olumlu yönde seyir alır.

0

evlenirim diyemem 1 gün çok erken bir süre

0

doğru kişiyse evlenirim ama bir gün çok kısa.

0

doğru olduğuna inandığım şeylerin zamanla yanlış olduğunu öğrendiğim için bir kez daha düşünürüm.

0

evet sonuç olarak doğru kişiyse evlenirim

0

evet evlenirim hayatımı onla birleştiririm.