0

dunyanın seyır keyfı en yuksek ve reytıngı en yuksek lıgı

0

ingiltere premier ligi'ne bakıldığı zaman aslında dünyada bir numaralı bir ilk olduğunu söylemek çok doğru olacağını düşünüyorum. çünkü bakıldığı zaman gerçekten de büyük bir izleyici kitlesi olduğunu söylemek çok mümkün olduğunu söylemek mümkün. çünkü görebiliyor musun ki gerçekten de çok iyi bir performanslı ve bol gollü bir lig geçtiğini söylemek daha doğru olabileceğini görüyoruz. özellikle hafta sonları gerçekten büyük bir ilgi odağı olduğunu söyleyebiliriz ve bunların genel olarak da dünyada büyük bir ilgi odağı haline gelmiş bir durumda olduğunu söylemek çok mümkün olduğunu düşünüyorum. özellikle beni takımların gerçekten de büyük bir performans sergiledikleri bir lig olduğunu öğrenmek çok mümkün. açıkçası görebiliyoruz ki gerçekten de büyük bir kadrolara sahip olduklarını söylemek mümkün mü gerçekten de maçları her maç bol gollü geçtiği için her zaman ilgi odağı olduğunu söylemek çok doğru olduğunu söylemek isterim. özellikle belli takımların maçlarına genel olarak kaçırmamaya özen gösteriyorum. bunlardan biri de tabii ki doğal olarak manchester city takımı gerçekten kadro olarak muhteşem olduklarını düşünebilirsiniz ve söylemekle aslında mümkün olduğunu düşünüyorum çünkü agüero yetenekli bir oyuncuları gerçekten onlar için yetenek avcısı diyebileceğimiz bir oyuncu. genel olarak gördüğüm kadarıyla agüero her maç gol atıyor ve gerçekten de önemli gol pozisyonlarına giriyor ve beni heyecanlandıracak pozisyona soktuğunu söylemek isterim. inşallah ilerleyen zamanlarda da manchester city takımında devam ederler ve daha da yi yerlere gelebilecek kapasitedeki oyuncular da görebiliyorum ingiltere premier ligi'nde. özellikle baktığımız zaman da ingiltere premier ligi'nde gerçekten de taraftarların her zaman maçlara çok ilgi odağı olduğunu ve gerçekten hiç bir maçlarını kaçırmadan istediklerini söylemek çok doğru olur bana göre. aslında ülke genelinde baktığımız zaman en alt sıradaki takımın bile taraftar kulübü gerçekten hiçbir zaman onlar yalnız bırakmıyor ve her maç sıfatları tamamen doldurduklarını izlediği maçlarda tamamen görebiliyorum açıkçası. buradan da çıkarılabilecek sonuç gerçekten de ingiltere premier ligi'nde büyük ilgi odağını ve gerçekten tamamen maçları yönelmiş bir ingilizlerin olduğunu söylemek çok zor olur bana göre. inşallah bu gelenek hiçbir zaman bozulmaz ve hep hucum şeklinde oynamaya devam eder ingiltere premier ligi ve ben de maçlarını izlemeye hiçbir zaman kaçırmayın istemem. ilerleyen zamanlarda daha da iyi kaliteli oyuncular ingiltere premier ligi ne gelebileceğini tahmin ediyorum çünkü ingiltere premier ligi dünya geneline yayılmış bir ilk olduğu için genelde oyuncuların ilk olarak burayı tercih edeceklerini görebilmekteyiz aslında hepimiz. bunun içinde aslında belli bir miktarda maddi konuda sıkıntı yaşçünkü ingilizler genel olarak iyi bir oyuncu ve iyi bir oynayış iyi bir oyun kurucu gibi faktörlere tamamen birliklerini söyleyebiliriz ve gerçekten de böyle bir oyunculara sahip olmaları için ellerinden gelebilecek .

0

ingiltere premier ligi'nde bakıldığı zaman aslında diğer liglere bakarak kat ve kat üstünde olan bir lig olduğunu söylemek bizim için çok doğru olur. kime sorarsan sor adam aslında ingiltere premier ligi her ülkeden daha da izlenebilen birlig olduğunu ve heyecan veren bir lig olduğunu söylemek çok çok ama çok doğru olur. bunun artık senelerce böyle de devam edeceğini artık düşünüyorum. çünkü oynadıkları oyunu görünce adamlar genel olarak hücum oynamayı seviyorlar ve savunmayı pek fazla önemsemediklerini görebiliyoruz ve gerçekten de maçları genel olarak çok golle geçti için her zaman bir numaralı lig olduğunu düşünüyorum. ingiltere premier ligi'ndeki takımların her zaman avrupa'da büyük bir iş başardığını söylemek çok mümkün aslında gerçekten de her sene büyük finallere kaldıklarını söylemek çok doğru. özellikle avrupa kupalarında bu seneler içerisinde başarıya ulaşacak takımların çok olduğunu söyleyebilirim. ligi'nde şu anda manchester city takımını gerçekten çok başarılı bir kadrosu ile önümüze çıktığını söylemek çok. her zaman genel olarak manchester city takımı ilk 3 sırada yer almayı başarabilen bir takımdır. şu andaki kadrosundaki kun agüero gerçekten mükemmel bir oyuncu ve bu sene de büyük bir ihtimalle gol kralı olarak bitireceğini tahmin ediyorum. inşallah büyük başarılara gelebilecek bir takım ve çok seviyorum ve izlemesinden de çok keyif alıyorum manchester city takımını. görebiliyoruz ki aslında oynadıkları oyunun karşısında taraftarlar her zaman suskun bir şekilde oturuyorlar ve hiçbir şekilde tepki vermediklerini görebiliyoruz. adamlar sadece keyif amacı içerisinde maçlara gidiyorlar ama genellikle de maçları hep dolu olduklarını görüyorum. özellikle haftasonları belli başlı takımlarının maçlarını kaçırmamaya gayret gösteriyorum gerçekten çok keyif verici futbolları olduğu için kaçırılacak bir futbol maçı olduğunu zannetmiyorum. inşallah ilerleyen dönemlerde de böyle devam etmeye ve izlenmeye devam eder. özellikle chelsea takımı ve liverpool takımı bu sene istediği performansı yakalayamadığı için maçlarından pek fazla zevk aldığımı söyleyemem açıkçası. çünkü kadrolarındaki oyuncuları yetenekli oyuncular genel olarak gönderdiklerini ve şu andaki kadroları gerçekten biraz olsun yetersiz olduklarını söyleyebilirim. çünkü kadroları ne kadar iyi olursa olsun benim için her zaman oynadıkları oyun daha önemli hale geliyor. çünkü izleyici keyif aldığı sürece hiçbir sıkıntı olmuyor bana göre tabii ki kadrolarındaki oyuncuların kaliteli olmasını herkes ister ben keyif almayı umut eder. ama tabii ki bunu ilerleyen zamanda yarı transferde özellikle kadrolarını tamamen geliştirebilecek takımlar olduklarını ve maddi sıkıntıda yaşayabilecek bir takım olduklarını düşünmüyorum. çünkü genel olarak görebiliyoruz ki kadroları bayağa eksik bir halde ve biraz daha başarılarını ve kadrolarını genişletmeleri gerektiğini düşünüyorum. inşallah bunu da yapabilecek bir takım olduklarını söylemek istiyorum. özellikle baktığımız zaman şu andaki ligi'ndeki en .

0

ingiltere ligi dünyanın en keyif verici futbol liglerinden biri olduğunu söylemek mümkün aslında. çünkü oynadıkları oyun gerçekten çok heyecanlı ve bol gollü maçları izlemek seyircinin hakkıdır. seyirci de genel olarak zaten böyle maçları izlemeyi genel olarak tercih eden kişilerdir. bu seneki oynayış tarzlarına baktığımız zaman benim en kuvvetli gördüm takımlardan biri de manchester city takımıdır. kadrosu gerçekten çok kuvvetli gördüğün bir takım ve bu sene de büyük ihtimalle kupaya uzanacak bir kadroya sahip olduğunu söyleyebilirim. tabii ki diğer takımlarda kuvvetli ama istenilen sonuçları alamadıkları için şampiyonluk yarışından uzak kalacaklarını düşünüyorum. ama ingiltere'deki takımlar avrupa da büyük bir başarı elde ettiğini söyleyebiliriz açıkçası. çünkü ingiltere'deki takımlar bu maçları sık sık yapmaya alışkın bir lig olarak görülüyor. inşallah bundan sonra daha zevkli bir lig bizi bekler ve manchester city takımında şampiyon olmasıyla lig biter.

0

ingiltere premier liginde city yine çok iyi başladı ve liderlik koltuğunda chelseade cok iyi başladı fakat 3. siradalar bence bu sene sampiyon chelsea olacaktır eden hazard formunun zirvesinde chelseayi cok güzel yerlere tasicaktır.