0

kafein içicekelrinden uzak durarak ve bol oksijen alinmali beslenmeye dikkat edilmeli

0

o sorunu bende cok cekiyorum. ama genelde gun icinde yorulmuyorsaniz uyuyamiyorsunuz. yada fazla uyuyorsaniz ertesi gun uyumak zor oluyor.

0

uykusuzluk birçok insanın sorun yaşadığı şeylerden birisidir. insanların hayattan gerçekten çok fazla etkiliyor uykusuz kalmak.mesela akşam uyumayan bir kişi sabaha kadar bilmiyorsan eğer ki ertesi gün işe gitmek zorundaysa o zaman gerçekten o işi kendi veremiyor ve o gün gerçekten onun için çok kötü geçiyor o yüzden iş alanının iş yaşamını gerçekten çok etkiliyor. eğer ki bazı insanlar gece bekçiliği yapıyor mesela geceleri uyumuyorlar ama gündüz uyuyorlar bu insanlar da gece ile gündüzü karıştırıyor genellikle o yüzden onların işleri de çok zor. uykusuzluk aslında kendinize kalmış bir şey psikolojik bir durum bence o anda aslında özlerini kapatıp da en azından uyumaya çalış salar insanlar kendilerini en azından akşam 12'de mesela uyumaya göre ayarla sabah sabah 8 gibi 7 gibi uyansalar kendilerini en azından öyle kurgulasalar gerçekten hiçbir şekilde sorun yaşamayacaklar.o yüzden insanlar geçebilecek gündüzü bazen karıştırıyor.

0

düzenli uyuyarak düzenli beslenerek güne dinç başlanabilir.düzenli uyumak da yetmeyebilir.uyunulan saat geç olmamalı ve sekiz saat uyunmalıdır.

0

geceleri erken yatılırsa uykusuzluk giderilir. gelmesini engellemek için kafein yani kahve alınır. bir de birazcık uyunursa uykusuzluk giderilebilir

0

uykusuzluk bana göre uyuyarak gider.başka yolu yok bence.

0

kola ve kahve içersen uyukun ortadan kaybolur.