0

25tl yeni gelen üyeler içinde site içinde çok uygundur. ve fiyat 25 tl olarak kalıcaktır bence cünkü 40-50tl olursa insan sıkılabilir.

0

25 tl cok uygun vede herkezin bu limite rahatlikla gelcegi bir nokta.suan icin uzun yillar bu limit artmaz vede ustune ustunluk kuruslara da zam gelcektir.vede burda bulunan butun uyeler faydalancaktir.sizler burda emek verirseniz sorumani ekibi de bu konuda asla kayitsiz kalmaz sadece biraz uzun 've dogru cevaplar verilmeli.

1

umarım hep 25 lira olarak kalır. ne bunaltacak kadar fazla ne de az. iki taraf için de uygun bir miktar olduğunu düşünüyorum zaten çoğu arkadaşım parasını biriktirip alma taraftarı. en azından siteye yeni üye olanlar 25 lira tutarında geldiklerinde çekerler ve paraları hesaplarına yattığı anda site kullanımları daha farklı olur. benim memnun olduğum bir tutar değişmesini istemem.

1

başlangıç için güzel bir limit ama ilerleyen süreçlerde kullanıcı devamlılığı için limit arttırılmalı.ama bu heves kaçırır mı bilmiyorum.profesyonelce olur mu bilmiyorum ama deneme yanılma olarak belli zaman aralığında istatistik olarak incelenerek limit konusunda kesin bir karar verilebilir.

1

daha önce bu parayı alan oldumu

1

bence hep 25 tl olarak kalacak.

1

daha yeni site olduğundan dolayı kisa bir sure bu limiti tutmazlar. yani bir çok üyenin alacağı şekilde ayarlamışlardır süreyi bence. ve limite ulaşmak o kadar zor degil