0

sorumanide odeme alt limiti 25 turk lirasidir. onceden duyduklarima gore sorumanide odeme alt limiti 50 turk lirasiymis ve uyelerin talepleri uzerine para odeme alt limiti 25 turk lirasina dusurulmus yani tami tamina yarisina dusurulmus. bence gayet guzel boyle sabit kalacagini dusunuyorum daha da dusururlerse uyelerin istekleri uzerine bence en fazla 10 yada 15 liraya dusururler diye dusunuyorum.

1

sorumani alt limit 25 tl dir ve bu limit gayet uygun buluyorum 25 tl toplandığı zaman ödeme talebinde bulunuyoruz bence incelemeye alıyorlar incelemeden sonra ödeme yapılıyor şu anda bazı cevapları baktığıma göre getirdiğimiz referansların cevaplarını da incelemeye alıyorlar yani sonuçta getirdiğimiz referanslar bizimle aynı fikirde olmayabilirler yani referanslarımızı yüzünden bizim hessbımızın iptal olup ve hesabımızın kapatılması bence iyi bir fikir değil eğer referanslarımız doğru ve kurallara aykırı cevap verdiği zaman sadece referanslar kapatılsın yani referans sahibinin burada bir suçu olmadığını düşünüyorum sonuçta sadece davet etmiş onun nasıl cevap vermesini söyleyemez ona onun için yani ödeme talebi oluşturduğumuz zaman sadece ödeme sahibinin cevaplarının incelemeye alınması daha uygun görüyorum referanslarım cevaplarını incelemeye aldığı zaman sadece onları ödeme talebi bulunduğu zaman onların ki alınsın ve onların yüzünden referans sahibinin hesabına zarar görmesin.

0

ödeme alt limiti 25tldir. bence çok uygundur insanları sıkmadan paralarını daha erken alabilmeleri için mükemmel sorumani ekibi kusursuz bir ekip.

0

suan. icin 25 tl guzel bir miktar.ayrica sorumani ekibi de buna aciklik getirdi.25 tl asla degismicek dedi sonsuza dek diye.

0

sorumani'de ödeme alt limiti 25 tl'dir. bence kesinlikle herkesin daha çabuk yapıp para çekmesini istedikleri için 50 liradan 25 liraya düşürdüler.sorumani ekibi kesinlikle kullanıcılarının çok düşünmektedir.

0

alt limit 25 tldir 25 tl olmadan çekim talebinde bulunamazsiniz amaa 25 tlden daha fazla da yapabilirsiniz.

0

25 liranız olduğu zaman ödeme talebi oluşturursunuz sizin ve referanslarınızın cevaplarını incelemeye alıyorlar. kopya içerik bulurlarsa hesabınızı kapatıyorlar ve parada gitmiş oluyor.

0

25 tl dir. inşaallah gelecek dönemlerde bu limit yükselmez.