0

bizim için güzel olurdu fakat site için ciddi bir kazanç hareketi ve iş yükü olacaktır. sonuçta sitenin görüntülenmesi ve reklam gelirleri de anlık hesabına geçmiyordur. her on liraya geçenin parasını talep etmesi halinde site ciddi zarara uğrayabilir. bence yirmibeş türk lirası gayet uygun bir rakam.

0

25 lira dolduğunda kesinti oluyor mu bilmiyorum o yüzden eğer kesinti oluyorsa olmasın 10 lira gider o da 5 liraya düşer gerek yok. 25 liraya da ulaşmak çok zor 10 lira olsa güzel olabilirdi aslında sürekli para çekebilirdik ve insanın daha çok yazası gelirdi. ben o kadar zamandır yazıyorum ve bazen şevkim kaçıyor o yüzden o gün yazmıyorum. 10 lira olsa parayı aldığımda şevke gelirdim.

0

25₺ çok fazla 10₺ de çok az.bence 20₺ falan olsa daha iyi olurdu.baktığımız zaman 10₺ olsa daha çok işlem gerekirdi ve elinize geçtiği zaman çok bi miktar hissettirmezdi kazandığınızın tadına varamazdınız.ama 20₺ olsa hem daha tam hem daha azim getirici olabilir.hem de elinize 20₺ geçmiş olacak.daha fazla bir şeyler kazanmış hissedersiniz

1

güzel olur olmalıda bence inşallah yaparlar

0

bence daha guzel olabilir sonucta insanlar direk odemelerini alacaklari icin daha da azimli calisabilirler ama 25 lirada o kadar fazla degil yani ugrasilirsa yapilabilecek bir rakam zor degil ama kolay da degil ikisinin de tam ortasi iste :).

1

eğer bana soracak olursanız ödeme alt limit 10 tl çok azdır ve 10 tl toplanıp ödeme talebinde bulunmak bizim için kolay olabilir ama bizim güzel sorumani sitemiz için çok uğraştırıcı olduğunu düşünüyorum yani 10 tl de çok az limit 25 tl bence yerinde olan ve gayet başarılı bir limiti böyle devam etmesini çok büyük bir istekle destekliyorum.

0

10tl gerçekten çok az bir para ve bankalar para gönderirken para kesmektedir bu yüzden site zarar edebilir 25tl mahkuldur. 25tl toplamak aslında kolay uzun cevaplar vererek 25tlyi bir haftada toplayabilirsin. birazda siteyi düsünelim lütfen.

0

iyi fikir limit 10 lira olsa daha çok yazar olurdu

0

suan icin 25 tl makul bir fiyat cok yuksek deil bunuda cok fazla zaman ayirmadanda yaparsin 10 tl cok ama cok degeri olmaz o paranin ilerleyen zamanlarda tabiki zam olcak tir.kisiler 25 tl nasil gelirim derse cevap vererek bol bol uzun cevap verirseniz.

0

25 tl de o kadar zor yapılabilecek bir limit değil. yani biraz uğraşmaya bakar iki günde limiti yapabilmek için. hem ayrıca son zamanlarda sitenin üyeleri artmaya e haliyle yapacakları ödemeler arttı. düşünsenize bir günde kaç tane ödeme talebi gelecek. ve bizlere yaptıkları ödemeler için havale/eft ücretleri varsa birde onun ücretlerini ödeyecekler. siz limitin düşürülmesinden önce mi üye olmuştunuz sonra mı? ilk limit 50 tl idi... ve bu site daha o zamanlar yeni bir site olduğu için millet ödeme alan var mı? limit yüksek değil mi gibi sorular açmaya başlayınca 50 tl den 25 tl ye çektiler... ve yapılması zor bir limit değil 25 tl. ben kendimi zorlasam iki günde yaparım 25 tl yi mesela... ama limiti 10 tl yeçektirmek biraz abes olur yani. birde site yönetiminin ödeyeceği havale eft ücretlerini düşünerek birşeyler söyleyin. bulup da bunamayın bence... yapılmaı zor bir limit değil.

0

yani kardeş 25 tl yapmak bu kadar çok zor bir şey değil.. uzun bir şekilde cevap verirsen zaten 25 tl'ye tamamlarsın 10 tl gerçekten çok düşük zaten banka hesabına yattığı an gidip hemen alacaksın gerçi 25 tl de düşük en azından bence bana göre 25 tl çok normal 50 tl den 25 tl düşürdüler hani 50 tl oldu mu insan fazla uğraşmak istemeyen aslında 25 tl oldu mu diyor 25 tl oldu ödeme talebinde bulunmayın biraz daha biriksin diyor. en azından daha rahat bir şekilde oluyor sana tavsiyem uzun cevaplar vermeye çalış özellikle altın sorular var onları cevapla zaten çabuk bir şekilde 25 tl tamamlarsın ve en azından sen de ödeme talebinde bulunursun. gerçekten inan ki ; 10 tl çok az burada sıkılmadan soru cevap yaparsan zaten o 25 tl değil daha fazla bir şekilde para kazanırsın.. en azından ödeme talebinde bulunursun burada kaldıkça burayı seversin yani.

0

bir bakıma güzel olur elbet fakat diğer yandan bakacak olursa sorulan soruların ve verilen cevapların kalitesinin düşeceğini de atlamamak gerekir.bu durumda sitenin geliştirici bir özelliğinin kalacağını zannetmiyorum.amaç sadece para kazanmak olacaktır bahsettiğiniz durum gerçekleşirse.

1

site o zaman banka işlemlerinden siteye vakit ayıramaz olur galiba, tercih edeceklerini sanmıyorum. ama ilk ödeme talebi için bir güzellik düşünülebilir. hem yeni üyelerde biraz daha heveslenmiş olurlar ilk paralarını kolayca aldıklarında. benim düşüncem bu şekilde.

0

10 a düşürmek az da yirmiye düşürülebilir bence

0

güzel olurdu aslında. bu sayede sürekli cebimize para girer ve bizi daha çok iştahlandırır.

0

yok ya o kadar da abartmayın. site zaten 50 tl den 25 tl ye düşürdü... ve ben bu 25 tl limite 5 günde ulaştım. öyle fazla giremedim. girdiğim zamanlarda da cevaplardan yürüdüm ve 25 tl ye ulaştım. 1 saat önce de ödeme talebinde bulundum. yapılmayacak şey değil 25 tl.

0

evet güzel olurdu. nelki ilerde olur.

0

güzel olurdu bence de ama site sahibine bağlı herşey tabi :)

1

25 tl gayet uygun bir miktar yapılir bence uğraşılsa.

1

hayır olmaz. site yönetimi sürekli banka işleriyle uğraşmak istemezler.