1

cevap yazarken 30 karakter değil 40 karakter isteniyor bence çok güzel bir bu kuraldır bu çünkü eğer böyle olmazsa bir soruya cevap vermek için sadece evet ya hayır ya da tek kelime yazarak yazarlar kolaya kaçabilirler onun için 40 karakter çok güzel bir kuraldır ve hatta bana sorarsanız 40 karakterde bir soruya az gelebilir çünkü bir soruyu cevapladığın zaman o soruya açıklık getirmen gerekiyor ve detaylı bir şekilde o soruyu cevabını açıklamak gerekir onun için gayet güzel bir karakteridir.

0

30 karakter değil, artık 40 karakter. bence çok da güzel oldu. çünkü hem biz 40 karakterin üstünde yazınca daha fazla kazanıyoruz hiç bu yönden düşündünüz mü? bu yüzden dolayı 40 karakter alt limiti hepimize göre iyi oldu. hem fırsatçılar için de iyi oldu. direk bir soruya biliyorum veya bilmiyorum falan yazarak para kazanacaklardı. artık öyle bir şansı da yok kimsenin. yazacaksın cevabını, oluşturacaksın sorunu kazanacaksın paranı. öyle boş beleş para kazanmak yok :).

0

bence gayet iyi bişeyleri uzun uzun anlatmayı sevenler için başarılı :)

0

yani cevap yazarken 30 karakter. bence iyidir çünkü evet bazı zamanlarda biraz zorlanıyoruz ama yine de en azından birinin. o soru hakkında bilgisi olmazsa bir şey yazamaz kafadan çünkü az yazdığı zaman kabul edilemiyor an için iyi olmuş 30 karakter insan bildiği sorulara cevap verdiğin zaman 40 karakterde çıkarabiliyor. çünkü bazı sorular da mesela tek cevap gerekir ya biliyorum ya bilmiyorum işte bu cevap açıcı değil en azından cevabı verdiği zaman aydınlatması gerekir. diye düşünüyorum.

0

30 tan 40 oldu daha fazla karakter yaz yaz dolmuyor

0

bence gayet iyidir... hatta 40 karaktere çıkardılar. :d :d bazen cevap vermede zorlanıyorum karakter sınırından dolayı ama işte site yönetimini de anlamamız gerek... biri gelecek cevaba bilmiyorum yazacak ve kuruş kazanacak... site yönetimi biraz da bunun önüne geçmeye çalışıyor. cevap yaz para kazan diyor yani bize kısacası.

1

zamanla alışılıyor bu tarz cevap vermeye. zaten uzun cevaplar kazandırdığı için gayet mantıklı bir kural. ne kadar çok yazarsanız o kadar fazla kazanç elde etmiş olursunuz. hem de cümle kurma ve kelime sayısında, cevap yönünden kendiniz geliştirmiş olursunuz. bir süre sonra kelimeler kendiliğinden dökülüyor zaten, sorumani'ye alıştıkça bağımlısı olacaksınız, site içinde bile rutinleşen davranışlarınız olmaya başlayacaktır.

0

20 en iyisi bence şu anda 40 karakter olması için saçmalıyorum

0

aynen ya çok fazla saçma sapan tamamlamaya çalışıyorum

0

tek telimelik cevabı olan sorular oluyor o yüzden biraz fazla

0

aynen öyle tamamlamak için saçmalıyorum bazen

0

kelime oyunu yapmayı geliştiriyor.

1

evet cok fazla ama yapacak birsey yok.

1

kesinlikle evet tek kelimelik cevaplar bile var

1

bence 10-15 arası iyidir, 20 bile fazla