0

iyidir sonuçta rüyadır yani sadece sizin ruyaniz.

0

benim bildiğim kadarıyla iyi rüyalar anlatılmaz çünkü anlatılırsa bir daha o rüya görünmez ve gerçek olması varsa da anlatınca gerçekleşmiyor diye biliyorum ama kötü rüya kesinlikle anlatılması gerekir hiç kimseye anlatamıyorsan akan suyu anlat derler.

0

bence rüyaları anlatmak bazen iyi bazen kötü olduğunu düşünüyorum.

0

rüyaları anlatmak bence kişinin o rüyaya verdiği değer yada o rüyadan korkmasına göre değişir.genel itibariyle rüyaları anlatmak kötü değildir o rüyanın bizde oluşturduğu etki daha önemlidir.

0

bence güzel rüya gördüysen insan anlatmaması daha iyi mesela gidip suyu açıp suyu anlatsa daha iyi büyüklerimiz her zaman öyle der. çeşme'yi aç git rüyanı suyu anlat eğer güzelse su gibi olsun, eğer kötüyse de bilmiyorum ama ben iyi de olsa kötü de olsa ben rüyamk anlatıyorum çünkü dayanamıyorum. mesela dün rüyamda kayınbaba mı haberini aldım bana dediler ki kayın babanın yanına git o adam ölecek dediler. mesela ben hemen yerimden sıçradım çünkü biz konuşmuyoruz ya ama eşime kalk gidelim desem de kalkıp gitmiyor yani ne yapabilirim ki rüyalarıma inanmıyor adam benim halbuki benim bazı rüyalarımda gerçeğe çıkıyor.

0

bazi rüyalari anlatmak iyi degildir derler gerceklesmesini yada istemedigin bir rüya gördüysen anlatmicksn derler

0

eger kabus gorduyseniz anlatin iciniz biraz olsun rahatlar