0

olen ınsan bızım ınsanımız ıyı olması ıhtımal bile degildir.

0

darbe kötüdür nasıl kötü olmasın 25 temmuzda bile insanlar neler yaşıyor sadece darbe savaşla ilgili değil bence darbe kavgada olup başına darbe almasında olabilir ölüme kadar gider darbe bana göre şiddet demek yani ben darbeye karşıyım darbenin iyi bir yanında yoktur insanlar ölüyor savaş çıkıyor sokaklarda birbirlerini tasliyorlar evlere baskın oluyor darbe dediğimiz bunun gibi birşey yani kötü onun için bende böyle düşünüyorum.

0

bu soruyu bir kez daha görmüştüm sanırım. sorumani ekibinin aynı soruyu sordurmaması gerektiğini düşünüyorum. zamanla buna da bir çözüm bulacaklarına eminim. yine cevap vereyim. darbe ülkeleri her zaman yaklaşık otuz yıl geri götürmektedir arkadaşlar. her ne kadar bazı ülkelerde bazen yapılması gerekse de yani çok kötü ve ülkeyi batağa sürükleyen bir hükümet varsa ve yapılıyorsa da sonuç değişmeyecektir. darbenin etkilerinin giderilmesi böylesine uzun bir zaman almaktadır. çünkü darbe esnasında yıkılan bütün sistemlerin tekrar toparlanması oldukça zordur. ve bu zaman esnasında ülkeler gelişemezler. ülkelerin gelişemediği gibi diğer ülkelerin de gelişmeye devam ettikleri düşünülürse siz 30 sene sonra aynı yere geldiğinizde diğer ülkeler 30 sene ileriye gitmiş olacak ve 60 yıl geride kalmış olacaksınız. darbe sonrası yeni gelen hükümetin de sizi iki kat daha hızlı geliştirmesi olasılığı oldukça düşüktür. olmaması gerektiği taraftarıyım. eğer kötü bir hükümet varsa demokratik olarak aşağı alınmalı ve seçimle yeni devlet başa gelmelidir. sabrınız için hepinize çok teşekkür ederim. ( iyi ki ülkemizdeki darbe girişimi başarılı olamadı. )

0

darbe tabiki kötüdür. darbe yapıldıgında neler olduğunu gördük.

0

tabikide kotudur. gunumuz dunyasinda dunya genelindeki darbeler abd ve israil devletlerinin alttan desteklidir. onlarin gerisindede bazi yahudi aileleler vardir. roshild vs. vs.

0

darbe her zaman kötüdür. çünkü her ne olursa olsun, millete zarar verir.