0

avantajları kendinize ait olduğundan sesli konuşabilirsiniz müzik dinleyebilirsiniz bahçesini kullanabilirsiniz

0

müstakil evin en önemli avantajı bence bir havuz olması ve sadece sizin yaşamanız tır. apart gibi bir ortam değil en azından erken kalkan komşularınız veya çocuk sesleri gelen komşularınız asla olmaz. bahçesi olması en azından çok iyidir.bahçeli bir ev gerçekten çok iyidir her zaman en azından bahçenizde her şeyi yetiştirebilirsiniz, çocuklarınızla oyun oynayabilirsiniz, doğal şeyler yetiştirebilirsiniz yani çok iyidir.

0

müstakil evde üst komşundan yada alt komşun olmaması. hem gürültü az olması. bide yazın günü bahçenin olması çok güzel oluyor, akşamları orada çay içebilirsin. bahçeye meyve ekersin. hayvan falan beslersin.

1

müstakil ev bahçeli olur. istediğin her şeyi dikebilirsin bahçeye. yani evin içini nasıl kendin düzenliyorsan dışını da kendin düzenleyebilirsin. evin içi de dışı da senin olur. sonra akşamları çıkıp kapının önünde semaverde sıcak birer çay içebilirsin. çocuklarınla oynayabilirsin. bahçene salıncak, hamak kurabilirsin. daha bir sürü avantajı vardır benim aklıma gelenler bunlar.

0

en güzel avantajı hafta sonunda erken kalkan komşunun elektrikli süpürge sesiyle uyanmamak eski çamaşır makinesi titreşimi duymamak su tesisatından değişik sesler duymamak üst kattan halı temizliği sonucu oluşan tozların balkonu batırmaması en önemlisi de bahçesi bulunup istendiği zaman mangal yapabilmek bahçede bulunan ağaçlardan taze meyve yiyebilmek.

0

bahçen olur istediğini ekip biçersin :) çocuklu misafir geldiğinde çocuklar bahçede rahatlıkla oynayabiliyor komşu sıkıntısı olmuyor. pikniğe gitmene gerek kalmıyor bahçende çayını mangalını yapabiliyorsun :)