0

bence kesinlikle müstakil ev neden diye sorarsanız sitede üst katta veya alt kattan her gün şikayet gelebilir hele ki küçük çocuğunuz varsa yargıç katılabilirsiniz gerçekten ev müstakil ev de öyle bir dert yok istediğiniz kadar müzik açıp öğrenebilirsiniz ama size de öyle değil müziğin sesini biraz açın hemen şikayeti gelirler çünkü diğer insanı rahatsız etmeye hakkın yok mesela sitede mangal yapmak gibi bir şansın yok ama müstakil ev de öyle değil müstakil.evde istediğin zaman canın ne zaman mangal isterse yapabilirsin yani müstakil evi gibisi yok bana göre sl ev sıkıntılı yani şöyle bir düşünüyorum da senin müstakil evler hiçbir üstün yanı yok bana göre benim bir arkadaşıma sitede oturuyor 250 sitede oturuyor ve artık müstakil eve çıkmak istiyorlar bizim bulunduğumuz semti müstakil ev aramaya başladılar. ama bulamıyorlar işte onun için eğer müstakil bir eviniz varsa satır sakın kesinlikle yerleşmenin pişman olursunuz gerçekten .ama ben evlendim zaman siteye çıksam mı diye düşünüyordum.vazgeçtim bizim akraba evlendiği siteye çıktı bana anlatıyor bize geldiğinde diyor ki benim 3 katta kendime özel bir kadın var orada yaşa diyor sitesi kesinlikle çıkma diyor çünkü diyor hiç rahat değilsin diyor en ufak bir ses yaptığında diyor hemen alt kattan ya da üst kattan vurmaya başlıyor diyor ben diyor 5 aydır diyorum mangal yapmadım diyor mangal yapamıyorsun diyor. onun için müstakil ev gibisi yok yani eğer müstakil eviniz varsa değerini bilin gerçekten.

0

müstakil ev yani sitedeki evlerinin pek yararlı bulmuyorum yani şöyle söyleyebilirim sitedeki evler yani sağlam yapılmıyor gençler ben her zaman müstakil ev tercih ederim ne olsa kendi evin yani üstüne kat da çıkabilirsin altına bodrum'da inebilirsin sıkıntı yok istediğin zaman çatıya çıkıp mangal falan yapabilirsin ama sitede şöyle bir şey var benim kuzenim sitede oturuyor sitede futbol sahası falan var gece ondan sonra sayı kapatıyorlar lambaları falan söndürüyorlar sitedeki lambaları bekçiler çocukları falan içeriz okuyor yani size hayatı kötü olduğunu söyle bilelim. şöyle de bir şey var kuzenimin sitesinde havuz var yazın serinlemek için havuza falan gelebilir yani sitede güvenlik falan da var herkes giremiyor işte ama tabi eksi yanları olduğuna göre a artı yanları da var sitede oturmak da güzel ama herkes oturmak istedi ben şahsen müstakil evde oturmayı tercih ederim daha iyi olduğunu düşünüyorum.

0

en güzeli müstakil ev. kendi evinde istediğin gibi hareket edebilirsin ancak sitede böyle değil her harekete dikkat etmek zorundasın.

0

şehir hayatında pek mümkün olamasa da müstakil ev her zaman için iyidir artıları vardır.

0

mustakıl ev çünkü kendine ait çocuğun varsa ses yapıyorsa üst komşu sana gelipte çocuğunu sustur demez rahat hareket edersin

0

hiperaktif bir insansanız sitede kalmak komşularla aranızda sorun oluşturur. örneğin son ses müzik açman diğer insanları rahatsız edeceği için para cezası ile karşı karşıya kalabilirsin.