0

tabiki yorumluyorum hemen galatasaray takımının şu anki durumu bana iç açıcı gelmiyor nedeni ise takımda çok sakat ve cezalı oyuncu bulunmakta belhandada ülke maçında sakatlandı ve 6 hafta sahalardan uzak kalacak takımın başında fatih terim yok yardımcı antrenor hasan şas yok tamam bir maç galip geldiler onlarsız ama bence galatasaray takımı bu süreçte baya mağlup olucak gibime geliyor çünkü sakat oyuncular önemli oyuncular galatasaray için benim tahminim galatasaray için çok kötü dönem başlıyor şahsen ben bir fenerbahçeli olarak galatasarayın puan kaybetmesi benim hoşuma gider çevremdeki insanlar fenerbahçe çok kötü giderken dalga geçiyordu bende onlarla dalga geçmek istiyorum yinede galatasaray takımına başarılar dilerim.

0

galatasaray takımının şu andaki ligdeki durumu fena değil açıkçası. ama takım içerisinde çok sakatlık olduğu için şu anda takımda baya bir eksik olduğunu söylemek mümkündür. bu hafta milli maç arasında herkes kendi ülkesine gidip hazırlık maçları ve avrupa maçları oynadılar. galatasaray takımındaki oyunculardan genel olarak yine sakatlık yaşayanlar oldu ve ilk yarı döneme kadar sezonu kapatmış bulunuyorlar. tabii ki bu da galatasaray takımı için gerçekten çok kötü bir şey olduğunu söylemek mümkündür. çünkü ellerinde en iyi oyunculardan bazıları sakatlık yaşadığı sürece bu süreci atlatmaları çok zor olacağını düşünüyorum. bu süre zarfında da çok puan kayıpları geleceğini görebilmek mümkün aslında. özellikle orta sahadaki eksiklik çok büyük olacak diye düşünüyorum. yarı döneme kadar yine bu şekilde devam edersen eğer fatih terim yeteri kadar transferi kuvvetlendirecek hareketler yapacaktır. büyük bir olasılıkla bile altyapıdan bile oyuncu alabilecekler diye tahmin ediyorum. inşallah başarılı ve ilk yarıya aşırı puan kaybı ile girmezler ve istediklerini elde ederler.

0

fatih terim olduğu sürece takımın başında yerinde sayacak ve hiç bir başarıya imca atamayacak olarak düşünüyorum fatih terim teknik direktörlük hayatı milli takımı batırdıktan sonra bitmiş iç bir taktik anlam da geliştirememiştir o eski futbol bilğileri artık günümüzde sistem açısında pek bir varlık gösterilmiyor kendilerini geliştirmeleri lazım olarak şahsi düşüncem