0

acil kilo vermek içinse 1.5 - 2 saat yapmak lazım. ama formunu korumak sağlıklı kalmak içinse hedeflediğin kiloya ulaştıktan sonra 1 saat yeterli.

0

evet bence günde en az 2 saat spor yapmalıyız diye düşünüyorum sebebi ise 2 saat spor yapmak sağlık açısındanda çok iyidir hemde çalışan bir kişi için anca boş bulcağı fırsat 2 saattir diye düşünüyorum.

0

bir kaç saat spor yapmak vücut için çok yararlı olur her zaman, vücudumuzda ki gelişim adına büyük yol kat ederek fit tutarız.

0

bence günde 2 saat spor yapsak daha iyi olur daha sağlıklı oluruz ,en azından ama her gün yapılması lazım spor insanı dinç tutar, daha sağlıklı olmasını sağlar onun için spor şart yani tamam ben spor yapmiyorum ama temizlik yapıyorum.. o da bir spor sayılır sonuçta 5, 6 saatimi ayırıyorum bir temizliğe yoruluyorum. temizlik yapan insan bile kilo veriyor yani düşün. günde 2 saat spor yapsak bence yeterli anca ben dışarıya çıktım da yürüyüş yapabiliyorum o kadar başka diğer türlü spor yapamıyorum.

0

günde kaç spor yapmalıyız dersen 1 2 saat boyunca spor yapmanı öneririm.ama direk abanmadan yapmalısın sporu.eğer vücudun daha alışmadıysa yavaş yavaş başlıcaksın.yani bir gün 30 dk yapıcaksın yavaş yavaş çünkü ilk başladığında vücudunda bir çok ağrılar yaşıyabilirsin.bundan dolayı sabırla yavaş yavaş günler geçtikçe hem güçleniceksin hemde vücudun alışıcaksın.artık aylar yıllar geçtikçede gücün çok müthiş olucak ve bu spora bağımlı kalıcaksın hayatına bir çok yararını görüceksin.

1

aslında bu olay bireyin vücut yapısına ve sağlık durumuna göre değişir. bazılarına 1 saat yeterken bazıları 20 dk fazla bile gelir. fakat bir genelleme yaparsak sağlıklık durumunda bir sorunu olmayan bir insan günden en az 45 dakika spor yapması lazım. fakat 45 dakikanın dışında mola süreleri ayırmalı ve mola vererek devam etmelidir. eğer 45 dakika hiç mola vermeden yaparsa hem kendini yorar hemde bir etkisini göremez.

1

her gün yapıldığı takdirde 45 dakika 60 dakika aralığında yeterli oalcağını düşünmekteyim