0

hayır eski havucun yaramazlık yaptığı ablasıyla atistigi layt selaminin olduğu haluk un dha taş fırın olduğu bölümlerden eser yok o yüzden hiç izlemiyorum

0

maalesef o ilk zamanlarda ki tadı yok artık.havuçun o yaramazlıkları light erkek selami vardı bi zamanlar o dönemler cidden aşırı izlerdim ama şuanda bi dramaya bağlandı entrikalar oluşmaya başladı dizide bu yüzden eski tadı tuzu kalmadı haluk bile eski halık değil artık.hüseyin eskiden daha iyi oynardı rolünü ancak şuanda eski heves kalmamış gibi gözüküyor.yeni havucada alışamadım ben şahsen.

0

çocuklar duymasıun mı kaldı kardeşimö başarılar

1

önceden küçükken bakarken bölümleri çok güzeldi ama şimdi o bölümlerden eser yok. hiçbir bölümünü izlemedim.

1

hayır dizinin eski heyecanı ve keyfi kalmadı maalesef. o yüzden artık izlemiyorum da zaten.

0

eskiden daha keyifliydi. şimdi ki biraz saçma.

0

ilk zamanlarda çok izlerdim ama şuan ki bölümlerini hiç izlemedim iyice saçmaladılar. havuç karakterini oynayan gürkan kızılay teklifini kabul etmeyince başkasına teklif gönderdiler ama havuça benzetmek için her yerini boyadılar, saçma bir karakter oldu.

1

dünyanın en gereksiz dizileri nerededir diye sorulursa bizim televizyonlardadır diye söylememiz gerekir diye düşünüyorum. ilk çıktığı zamanlarda evet keyifle izledim her zaman. ama bir şey bittiyse bitmiştir. sadece gündemi meşgul edip tekrar seyredilir bende bundan ekmek yerim mantığı bence yanlıştır ki.. okuduğum reytingleri de sürünüyor.. hayır hiç izlemedim yeni bölümlerini..

1

hayır hiç izlemiyorum artık o diziyi. keyif vermiyor, tadında bıraksalardı daha iyi olurdu bence.

0

ilk zamanlarda ki ki oldukça keyifli ve komik değil artık anlamını yitirdiğini düşünmketeyim