0

tamam ben de kınıyorum öyle insanlar ama şimdi şöyle bir şey var ben kendim şahit oldum ben hastaneye gittim, orada çocuğu vardı bir tane bebek de 2 yaşlarında falan babası doktora bağırıyor diye çocuğum diyor ateşi çok yüksek havale geçiriyor diyor neredesin ölecek çocuk o kadar çok ateşi var yani ondan sonra işte doktor da çay içiyor. bir türlü kalkmıyor adam ona seslenmesi ne rağmen en sonunda kalktı. adam benim dedi kızım dedi havale geçiyor senin yaptığına bak dedi babası doktora kafa attı yani evet haklı sen orada cayini bırakıp gelebilirsin. senin hastan gelmiş yani çayına sen sonra da devam edebilirsin. ama vurması lazım gidip şikayet etsen azından doktorla elinde alınabilir yani ben şahsen öyle yaparım yani onun artık doktorluk yapmasını istemem gidip orada çay kahvesini içiyorsa çocuk havale geçirip gelip bakmıyorsa ben öyle bir doktora doktor demem ve ben o zamanlar 13 yaşındayım bak belki inanmazsınız ben böbreklerimden hastaneye gittim benim böbreklerim ağrıyordu filmi falan çekilecek tam hatırlamıyorum her neyse benim 12 no'lu odaya gireceğimi 12 nolu odada kalabalık yani yani stajyerler var zaten onlar yapıyor tek bir kişinin film çekmesi ile olacak bir şey değil zaten her neyse ben bilerek tayt giydim dedim ne de olsa demir olmasın yoksa dedim filmi mi falan çekemezler bana doktor kalktı dedi ki aytını dedi dizine kadar dedi indir dedi ben de doktora küfür ettim sen dedin neyin kafasını yaşıyorsun lan dedim doktor orada gerçekten öldürecektim bak o dereceye geldim kardeşim ben tayt giymişim sen bana nasıl taytın indir diye biliyorsun ki öyle bir dünya yok hani diyorlar ya tıpta ayıp olmaz vallahi tıpta ayıp olur onların yemini ne falan inanmıyorum ben bu her doktor için geçerli değil ama bazı doktorlar için öyle yani inanmıyorum ben öyle insanları bana hareketi yaptıysa bir doktor demek ki öyle doktorlarda vardır şimdi imam hocası bile olsun doktorlar öğretmenler bile olsun yani yeminli olmalarına rağmen gene de aynı işi yapıyorlar bazıları evet dayağı hak ediyor gerçekten.

0

tabi kide yanlış bir davranıştır. onlar elinden gelen tüm tedavi yollarını uyguluyorlar ama taktiri ila o olacağın önüne geçilmez. beklemedikleri bir haber veya durum ile karşı karşıya gelince doktorlara,att görevlilerine veya hemşire,staj görevlilerine saldırması hiç doğru ve etik bir davranış değildir. bu tarz davranışların türk ceza kanuna göre cezası olduğunu da unutmamak lazım.

0

kesinlikle kınıyorum bu yapılanları.her ne oluraa olsun hiçbirşeyin bedeli şiddet olmamalı.adaleti kendileri vermeye çalışmaları başla başına bir hata zaten doktorlara yapılan saldırılar son 10 sene içerisinde fazlasıyla artttı