0

kadına şiddet hakkında düşünceleriniz neler?

kadına şiddete hayir !

5 cevap
0

kadına şiddet ve tecavüz edenlere idam hediyedir. böyle yapanları namustan yatan abilerin yanına vereceksin, o abileri onların bir tarafına gazoz şişesinin arka tarafını o yerlerine iyice yerleştirecekler, yerleştirme işlemi bitince, o halde bir yere oturtturacaklar ki iyi yerleşsin, çıkması zor olacak. bu işlemi yaparken tecavüz eden kişi zaten pişman olur keşke o gün o olayı yapmasaydım der. sonra hapishaneden çıkartıp, bizim ülkede gay olan çok insanlar var, onların eline verip gerek işlemi onlarda yapacak bak bakalım dünya kaç bucak olduğunu görecek, o gün o kıza kadına o olayı yaparken o kişi nasıl acı çektiğini ona yaşatacaksın sonra bir neydana çıkartıp, milletide başına toplayıp o vuran ellerini tecavüz eden yerleri jiletle çizik atacaksın ki görecek, bir kaç saat çizik atılmış şekilde bekleyecek her an acıyacak sonra vuran elleri veya tecavüz eden yerlerin tamamını değil yarısını keseceksin bir kaç saatte böyle uvunacak. diyecek ki öldürün beni yaşayamam cezamı anladım diyecek ama öldüremeyeceksin, bir kaç saat geçtikten sonta o yarım kalan şeylerini kesim yollayacaksın evlerine hayatını öyle devam ettirecek.

0

bu konu için yapılan cezaları caydırıcı bulmuyorum.

0

siddetin her turlusune karsiyim en cok ta fiziksel siddete evet yapimiz geregi insanin dogasinda bir siddet var bunu da sporla atmasi gerwktigine inaniyorum.

0

kadına şiddeti hepimiz kınıyoruz, ama maalesef bizim ülkede sıklıkla rastlanılan bir durumdur. bana göre bu acı gerçeğin hukuki cezalari caydırıcı olmalı. yani cezaevinde uzun yıllar kadınsız kalmalıdır ki ancak öyle kadının kıymetini bilir belki. ve son olarak diyorum ki kadına kalkan eller kırılsın.

0

şiddet siddettir. bunun kadını, erkeği olmaz.