0

kendine güzel bi program hazırlayıp düzenli çalışırsan ve pratik yaparsan dershane çok da şart değil.tamamen kişinin hedefi için ne kadar çabalayacağı önemli.

0

evet. evde tek başımızada çok başarılı olunur.

0

dershaneye gitmedende başarılı olunabilir.yeterki kişinin içinde çalışma isteği hevesi olsun çalışır.açar interneti youtube ve diğer siteler üzerinden videolar izler not çıkarır.ve çalışır. verimli çalışma ile başarılı olunabilir.dershaneye vereceği para ile de kendi kişisel ihtiyaçlarını alabilir.

0

dersaneye gidenler zaten çalışkan kişiler kadarda eksik olduğu dersleri tamamlamak içinde gidenler var ama hicbir sekilde gitmeyenlerde var basarili da bu olay derslere verdiğiniz önem gerekli tekrar vede kitap okuma araştırma gibi şeyler yaparsanız gayet başarılı olursunuz tabiki.

0

tabii ki de dershaneye gitmeden başarı olunabilir. her insan dershaneye giderek başarılı olmuyor insan evde de çalışabilir.mesela ben sürekli evde çalışırdım hiçbir şekilde dershaneye gitmedim sevmiyirum çünkü dershaneyi.evde insan düzenli ve planlı bir şekilde çalışırsa sınavlarında ,derslerinde başarı olabilir. düzenli bir şekilde çalıştıktan sonra her insan bence evde yapabilir kendi başına tabii ki de bu kişiden kişiye değişir ama ben genellikle evde çalışmayı daha çok tercih ederdim hiçbir şekilde dershaneye gitmedim. genel anlamda insanlar artık dershaneye gitmeden başarılı olunamaz mantığı var ama hiçbir şekilde bilmiyorlar ki düzenli bir şekilde eğer ki liseden beri çalışırsanız zaten üniversite sınavına dahil yüksek puan alarak iyi bir bölüme gidebilirsiniz. dershaneye zaten sadece her insan gidiyorum ama maalesef ki orada hiçbir şekilde size yardımcı olmuyor bazı dershaneler.arkadaşlarından bazen duyardım hiçbir şekilde soruların cevaplamıyor lar bir şey sürekli çalışkan öğrencilerin sorularını cevaplıyor etüt veriyorlarmış onlara.o yüzden bazı dersaneeler gerçekten hiç iyi değil ama tabii ki de bazı dershaneler var çok iyi. genel anlamda dediğin gibi insan evde de çalışarak başarılı olabilirsin illa dershaneye gitmesi gerekmiyor.

0

hergün tekrar yaparak dikkatli ve istekli çalışma planına uyarak olunabilir. gerek youtubeden ders dinliyerek ve istekli olarak herşey yapılır.

0

eğer insanın temelinde var ise her türlü başarılı olur. yeter ki insan çalışmak istesin başarılı olur. kitaplardan, bilgisayardan, telefondan konuları bulur test bulur çözer. bence verimli çalışırsa başarılı olur.

2

evet dershaneye gitmeden de başarılı olunabilir. insan düzenli bir şekilde çalıştıktan sonra her şey olur.

1

başarılı olmak istiyorsan eğer mutlaka çalışmalısın ve çalıştığındanda anlam çıkarmalısın.yani istediğin yere gitsende bir çaban olmasada bir çalışman bir azimin bir hedefin için girdiğin yolun olmasa hiç bir şekilde başarı elde edemezsin.yani dershaneye boş boş gidersen boş boş gelirsen hiç bir şekilde başarı elde edemezsin.fakat dersahaneye güzelcene gidip dersteki öğretmenlerini dinlersem oradaki verilen ödevleri felan yaparsan tabikide başarı elde edersin.saten dersahaneye gitmeyip başarı elde eden insanda çoktur.mesela köyde yaşayan birinin eskiden teogda birinci olduğunu duymuştum.yani başarı için illa özel bir yere gitmeye gerek yok.bu başarı bizim beynimizde bitiyor eğer bir inancımız varsa o başarıyı istiyorsak saten yaparız elimizden ne geliyorsa o başarı için yaparız bence.eğer kendine inanıyorsan ben çok başarılı olucam her türlü başarılı olursun bence.dershaneye eğer gidiceksen normal okulmuş gibi dershaneyide öyle kullanıcaksın.sana verilen testleri çözüceksin.eğer çözemediğin bir test soru felan bir sıkıntın olursa dershanede sıkıntı çıkmadan rahat bir şekilde tüm hocalarına fazla zaman almadan sorular sorabilirsin.okulda öyle bir imkanın olmaz çünkü herkes gidiyor ya da bazı hocalar derste felan gel diyor ya da unutuluyor.dershanede 1e1 felanda var bundan dolayı dershanede başarı rahatlıkla yakalayabilirsin.ama gittiğin dershaneninde iyi olması lazım mutlaka.öyle kötü bir dershaneye gitme.biraz araştırmanı öneririm.mutlaka sağına soluna sor öneriyorlarsa dershane güzelse gidebilirsin.