0

limit şuan iyi gibi herkes kısa zamanda ulaşabilir biraz zaman gerektiriyor çok soru çokta cevap

0

bence gayet makul bir limit olduğunu düşünüyorum 25 tl nin. gerçi pek bir farkı yok arada sadece 5 tl var ama... bu siteye ilk geldiğim zaman limit 50 tl idi mesela. ben geldim 2-3 gün sonra 25 tl ye indirdiler. birde şu yönden düşünün... bir günde kimbilir kaç kişiye ödeme yapıyor bu site. e haliyle para gönderirken bir havale/ eft ücreti olacak. yani o yüzden fazla kasmayalım siteyi. 20 tl yi yapan 25 tl ye de ulaşabilir. öyle çok uçuk bir limit değil çünkü... aman başka birine demeyin bu 25 tl den 20 tl ye çeksinler limiti diye bir yerleriyle güler vallahi. :d :d

0

herkez neden dusmesini istiyor bu limitin anlamiyorum.suanki limit cok iyi degismesin.ayrica herkez emek versin ki ugrassin bunun icin.

0

bence 25 lira ideal diye düşünüyorum sebebi ise önceden daha yüksekmiş düşürmüşler zaten bi daha düşüreceklerini sanmıyorum ancak 20 lirada olsa daha iyi olabilirdi ben artık 25 olunca direk çekmiyorum biriktirip toplu çekmeyi düşünüyorum en iyisi o olacak çünkü geçenlerde 30 çektim hemen bitti.

0

20 değilde 10 olsa daha iyi olurdu bence 20 tl ye gelene kadar zorlanıyorum

1

ödeme alt limiti 25 tl iyi bence.normalde 3 iş günü içerisinde 25 tl yatıran site bulamazsın.genellikle ay sonu veya ay başı yatıran siteler görürsün yani bunada şükür diyelim hatta ödeme limitini bile belki gine yükseltirler yani.hiç belli olmaz bundan dolayı bunada şükür diyelim.normalde reklamlardan gelen gelirlerin zamanı ay sonu ay başı olduğu için ödemelerin 3 iş günü içerisinde olması çok güzel bir şey.bundan dolayı sorumaniyi çok seviyorum bizler ile çok güzel ilgileniyor fakat kazançların biraz daha yükselmesi lazım bence.çünkü bu iki kat kazanç olmasa çok zor kazanıyoruz para.

1

benim şuan 24 71 param var 20 lira olsaydı paramı çekiyo olcaktım . yani daha iyi olurdu diye düşünüyorum.

1

bence 25 tl bence ideal ve yeterli. daha düşük olması anlamsız olurdu.