0

malesef ki bütün hayallerimi gerçekleştiremedim çünkü çoğu maddiyat gerektiren hayaller . ancak inanıyorum ki elbet birgün oda olacak ve gerçekleştireceğim inşallah . yanlız yüksek bir tepede bütün insanlığı seyretme gibi bir hayale sahiptim. bir süre önce ve bunu gerçekleştirdim böyle bir imkana ve koşula sahip olduğum zaman bunu değerlendirdiklerini ve hayalimi gerçekleştirdim. çok mutlu hissetmiştim kendimi

1

hayır. henüz hayallerimi gerçekleştirmedim. fakat çok fazla hayalim var. ve çoğu geleceğimle ilgili. örneğin ilk hayalim evim ve arabamın olması ve her türlü eşyayı alabilecek kadar zengin olmakta büyük bir hayalimdir. ya da insanların çok sevdiği biri olmakta hayalimdir mutlu ve insan ancak hayallerini gerçekleştirmek için uğraşırsa hayalleri gerçek olur. ve umarım herkesin iyi hayalleri bir gün gerçek olur.

2

daha hayallerimi gerçekleştirmedim. daha peşindeyim hayallerimin inşallah hayallerimin peşinde hep olacam gerçekleştirecem inşallah.

2

hayır gerçekleştiremedim. ama inşaallah hayalimin gerçekleştiği günleri de göreceğim. sabırla bekliyorum güzel günlerin bana gelmesini.

1

bugün bir hayal kurmaya gerek yoktur... çünkü ölüm vardır ve nasil ve ne zaman geleceği belli değildir

1

bir çok hayalimi gerçekleştirdim ama hala eksik olan hayallerim var. belki bir gün onları da gerçekleştiririm. hayat bu ne zaman ne olacağı hiç belli olmaz.

1

hayallerimi daha gerçekleştiremedim maalesef.

1

gerçekleşen hayallerim oldu tabi ama adı üstün de hayal biri gerçekleşir başka hayallere dalarsın hayaller kurmakla bitmez gerçekleşen de olur sadece hayal olarak kalan da