0

grip için iyi gelen sıcak bir ıhlamur içmek suyun içine nane taze limon dilimlerek kaynatıp içince de çok faydası oluyor biz bu şekilde yapıyoruz

1

grip icin bol miktarda c vitamini tuketmek gerekir porhakal mandalina limon gibi bol sıvı alımı yapılmalıdır

0

grip için birebir tedavi bol sıvı tuketimidir. hemen ilaca sarılma olayını sevmiyorum ben. ya güzelce bir tarhana çorbası için sıcak sıcak bol limonlu. yanınızda hep su olsun hatta suya bile limon sıkın ki c vitamini alın. bol bol mandalina,portakal ve limon tarzı c vitamini içeren sebze ve meyve tüketin. nane limon için. ihlamur için. kış çayları var icerisinde bir türü bitki barındıran. onlardan tüketin. terleyip mikrobu atmaya çalışın. yani ilaçtan omce yapılacak o kadar çok yöntem varki. hemen ilaca sarılmayı arkadaşlar. vücudumuz icin kimsayal içeriyor nede olsa. doğal yol en sağlıklı yoldur.

0

grip olmuş bir insan ilk önce sıvı alımını ile c vitamini alımını artırmalıdır. sonrasında ise ıhlamur çayı da iyi olur.

0

grip hastalığı için en iyi gelen gıdalar arasında baş ürün limon ve zencefil ikilisi gelir. yanına naneyi ekleyelim. özellikle c vitaminini içerin besinleri bol bol tüketmek faydalı olacaktır. ayrıca bol su içmeyi de ihmal etmiyoruz. eğer sigara kullanıyorsak derhal bırakmalıyız.

0

grip için iyi gelecek şeyler nane limon bal zencefil ve karabiber karışımı bitki çayları bildiklerim bunlar