0

hayatın anlamı sevdiklerimizdir bence önem verdiğimiz değer verdiğimiz herleydir hayatta sevmektir anlamlı olan şey hayatı anlamlı kılan şey bana göre yani daha çok maneviyattır. değer verdiğimiz herşey dir hayata anlam katan aslında bizizdir yaşama hevesimizdir bu çok öenmlidir.

0

hayatın anlamını bana soracak olsalar.özgürce yaşamak,sevmek ve sevilmek derdim.rabbim tüm evreni canlıları özene bözene yaratmış.bu tüm evreni ve canlıları sevmemek mümkün mü.hayatı yaşayamamak doğrusu şanssızlıktan baska birşey değil.o nedenle elinizde fırsat varken.yaşınızda iken yapılması gereken en çılgın ne varsa tabii size ve çevreye zarar vermeyen herşey olabilir bunlar.onları doyasıya özgürce yaşamanızı tavsiye ederim.çünkü hayat kısa ve kuşlar uçuyor.

0

benim için hayatın anlamı sevdiğim kızdır.onunla kurduğumuz hayaller yaşadığımız güzel zamanlar cidden çom güzel.onunla hayatın tadına varıyorum ben gönlüm rahatlıyor resmen.onun o güzel gülüşü benim hayatımın tam olarak anlamıdır.

0

benim için hayatın anlamı oğlum gerçekten de ben anne olduğundan beri bu hayatın gerçek anlamını anladım. rabbim inşallah herkese annelik duygusunu yaşatır. bu hayatta oğlum için varım rabbim canımı alana kadar da yaşayacağım, inşallah ileriki zamanlarda rabbime layık bir kul olurum yani gerçekten çok istiyorum ama ben olamasamda oğlum rabbime layık bir kul olsun diye elimden gelen her şeyi yapacağım. hayat bence çok güzel ama yaşamayı bilene güzeldir hayat yaşamayı bilmeyene zaten hayat boş gelir. insanlar hayatta laf ediyor ,ama hayat bence çok güzel rabbim çok güzellikler vermiş ama insanlar bunun değerini bilmiyor halbuki o hayatım maf edenler sadece insanlar başka hiç kimse değil.

0

bu hayatta bir anlam olduğunu düşünmüyorum. hayatta anlam aramakta çok gereksizdir. hepimiz bu dünyada gelip ölmek için yaşarız. öleceğimiz ve kalıcısı olmadığımız bir dünyada hayatın bir anlamı olduğunu düşünmek bence çok gereksiz. sadece yaşamaya bakın ve bir anlam aramaktan vazgeçin bence

0

hayatın anlami iyi bir insan ve rabbimize layık bir kul olabilmek.