0

kısasa kısas olmalı cezası böylece yaptıklarının ne kadar acı verici bişey olduğunu bilirler cani insanlar

0

en caydırıcı önlemler hangileriyse onlar ciddi anlamda alınmalı artık. daha geçen gün yolda küçücük yavru bir köpeğe araba çarpmış ve gitmiş. aynısını ona yapsak yeterince caydırıcı olur mu acaba diye düşünmeden edemedim. onların da bir can olduğu, doğamız için önemli olduklarını, onlar olmadan bizim de yaşayamayacağımızı nasıl anlar o vicdansız insanlar gerçekten bilmiyorum. önce bir "can"a değer vermeyi öğrenelim. sonra insan oluruz zaten.

0

hayvanlara yapılan işkencelere dur demek için devletin bu konuda caydırıcı önmler almazsa bu hayvan katliamlarının önüne geçilemeyecektir. mutlaka çok çaydırıcı önlemler alınmalıdır. gerekse para yönünden çok yüksek miktarlarda ceza verilmesi uygun olur. masum ve korumasız hayvanlara eziyet etmenin hiç bir gerekçesi olamaz. onlar korunmasız canlılardır. kimsenin bir hayvanın canını yakmaya hakkı yoktur.

0

valla ne ceza uygulanırsa uygulansın hiçbir şekilde fayda etmez onlara vicdansızlara en iyisi yapanlarında bir yerini kesmeli ancak böyle caydırıcı olabilir belkide.