0

bunun son bulması gibi birşey mümkün olamıyor malesef çünkü toplumda çok ruh hastası var. ancak insanlar önlem almak için böyle bir şey başına geldiği zaman veya duyduğu zaman mutlaka ıspat etmeli ve şikayet etmeli bu sayede cezaevşnde hava solurlar enazından böyle insanlar ve dışarı yüzü görmedikçe de bu tür durumlar azalır. insanların eğitimli olması tedavi olması şart eğitimli bir toplumda bu oranlar daha az olur birde caydırıcı cezalar gerekiyor bugün girip 2 yıl sonra çıkmak gibi birşey söz konusu olmamalı. yani ancak bu şekilde yapılabilir. malesef ki toplumda bir sorun haline geldi bu durum taciz cinayet şiddet hiç bitmek bilmiyor hergün duyuyoruz ve insanlar çocuklarını ahat bir şekilde dışarı bile bırakamıyor doğrusu böyle bu dünya bazen çok adaletsiz oluyor gerçekten dilerim bu tür insanlar yargılanır ve en ağır cezaları alır. bunu için de bu tür insanların yarın başkalarına da aynı muameleyi yapmaması için önlem almamız gerektiğinde şikayet etmemiz gerekiyor.

1

acıta acıta çektire çektire öldüreceksin tecavüzcüyü. bir seferde ölüm onlara ödül gibi gelir. ölümü bir günde olmayacak uzun sürecek allahım al canımı diye yalvaracak. hapis cezası falan olmayacak hatta adliyeye falan getirmeyeceksin halk kuracak mahkemesini mahkeme bitince halk verecek cezasını. hatta cezasını tecavüze uğrayanların aileleri verecek. verecek ki acıları dinsin. hafiflesin. hapiste 3-5 sene besle sonra sal gitsin olmaz öyle. huylu huyundan vazgeçmez çıkınca yine yapar. hapise canlı giriyorsa ölüsünün çıkması lazım

0

bütün tecavüz ve cinayetlerin son bulması için ilk önce eğitim şart. bu suçları işleyen insanlara verilecek cezaların çok ağır olması gerekir.