0

hadım ederdim. o , çocuklara ne yaptıysa ona da aynısının yapılmasını sağlardım. kusura bakmayın öylesi her şeyi hakediyor benim gözümde.

0

dar ağacında falan sallamayacaksın. o zaman ödül gibi bir ölüm olur onun için. her gün bir yerini keseceksin acı çeke çeke vücudu çürüyerek öldüreceksin. bir seferde değil her gün öldüreceksin. o zaman hakkaniyet yerine gelir. o tecavüz ettiği çocuklar kim bilir neler yaşadı, aileleri neler yaşıyor. o acı ömür boyu gidecek onlarla. o yüzden tecavüzcüyü bir seferde öldürmek yok öyle. acıta acıta çektire çektire öldüreceksin. yara yapıp tuz basacaksın üzerine. acıyı iliklerine kadar hissedecek.

0

kısasa kısas kısasta hayat vardır buradan söyleyemiyorum o yüzden bir şey demiyorum yeter ki elime bir geçsin

0

bu tarz insanlar için en güzel ceza hadım etmektir. hadım edildikten sonra bu adi insanları sokaklarda gezdirip halk içerisinde rezil edip halkın kendisine karşı tepkisini gösterip infazını gerçekleştirmek gerekir. ama ilk başta direk hemen infazı yapılmamalı biraz canı yanmalı, acı çekmeli. bunun yanında bu tarz insanlar ile ilgili olarak asla ve asla cezai indirim yapılmamalı.toplum önündeki bu cezalandırılmak düşünülmez ise,yapan şahsın bir kez daha güneş yüzü görmeden cezaevinde çürüyüp ölmesi gerekiyor.

0

hani benımde 2 tane kızım var 8 ve 6 yasında dusunmesi bıle cok kötü hanı o anı dusunmek ve yasamak bile istemiyorum zaten öldürmem ama tabıkı benden hanı yuzu tanınmıcak bır hale gelır bu garantı ve kesın bırseydır sonrasında ise hanı sadece sortla bırakır boynuna tasma takarım vede sokakda mahallede oldugum tüm sehırde dolandırırımkı aleme ıbret olsun die bunu zaten o halde sag bırakmazlar sonrasında zaten hani öldurmek cozum deılkı ıcerı gırınce oyle bır cocuk ıstırmarı yapan kendısını öldurur zaten gerek yok bu konuda.

0

soruyu görünce bile içim cız etti. acıdı. utandım. iğrendim. gözümün önünde bir sürü senaryo. iğrenç başka kelime edemiyorum. tüm erkeklere potansiyel bi tecavüzcüymüş gibi bakmam kimin suçu bilemiyorum. dizi filmlere konu olunca bile midem bulanarak atlıyorum o kısmı. en iğrenç kadına bile yapılmış olsa tecavüz iğrençtir. bela okumayacağım. çünkü bunları hiçbir adalet durduramıyor. lütfen hepsi kendi vicdanlarında boğulsun. iğrenç

0

bu tecavüz olayı başlı başına sorun olmaya başladı bizim ülkemizde, sadece çocuklar olsa gene iyi artık öyle bir duruma geldik ki tecavüzün ucunu alamıyoruz. hayvana tecavüz, çocuğa tecavüz ( kız, erkek ) ayırt etmeden bunlar artık ülkemizde normal yaşam koşullarında her zaman rastlanıyormuşuz gibi bir hal almaya başladı. böyle insanların bu kadar küçülen bu kadar gurursuz adı insanlar önce eşek sudan gelinceye kadar dövülmesi lazım ama kırılmadık kemik bırakmayacaksın, bunların kafalarına sıkmak bunlara ödül olur işkence yapacaksın bunlara böyle adi insanlara.

0

elime geçse önce ne yaparım? baştan başlarım , sonra soyarım, elime birtane plastik vubuk alırım! onun üçünü yakar üstüne damalatöaya başlarım. 'taki her yerini yakana kadar . sonra onu buz gibi duyda bekleyişin. erkekliği gideme kadar , sonra apış arasına sıcak ağda yaparım . yandım anam dedikce onu çekerim .allah yemin olsun en sonumda o'nu madam ederim . dışarıya salarım.

1

bu insanları kesinlikle elektrikli sandalyede infaz etmek lazım. uzatmadan hemen.

0

ben burada yapacaklarımı anlatmaya kalksam bu site yönetimi beni kesin banlar. o yüzden ben susayım :d

1

valla elime geçseler yapacaklarımı buraya pek yazamıyorum şuan da. ama kısasa kısas en sevdiğim. üç beş tane iri kıyım adam bulur neyse allah belalarını versin onların. her gün yavaş yavaş acı çektire çektire öldüreceksin o pislikleri.

0

valla direkt sık kafasina gitsin,baska bi ise yaramaz.

0

valla onu şehrin ortasına getirip, dar ağacında sallandirirdim.ibreti âlem için bu şekilde ders vermek lazım bu tür sapık ruhlu insanlara.