0

yürüyüş yapmanın insana bir çok faydası vardır eğer bir rahatsızlığının varsa doktorlar zaten yürüyüşü önerirler . kilo için yürüyüş önemlidir . temiz hava almak için vücudunuzun açılması için kaslarınızın hareket edebilmesi için yürüyüş yapmanız gerekir . nefes darlığınız için de oldukça faydalıdır .

0

yürüyüş yapmanın insana fizyolojik ve psikolojik birçok faydası vardır. öncelikle insana en çok zarar veren şeylerden biri hareketsiz kalmaktır. hareketsiz kalmayı engelliyor yürüyüş yapmak. yürüyüş yapınca gereksiz kilo alımını engelliyor. zayıflamaya yardımcı olur. ayrıca sadece bunlar değil insan ruhen de daha mutlu ve huzurlu olur. sinir ve stresten uzaklaştırır. yürüyüş yapmak her zaman insanı mutlu eder. insanı rahatlatır. özellikle sabah yürüyüşleri daha etkilidir.

0

yürüyüş yapmak insanın stresini atmasına, daha pozitif bakmasına, daha sağlıklı bir vücuda, kiloları varsa fit bir görünüme sahip olmasını sağlar.

0

yürüyüş yapmak insanı daha dinç yapar ve sağlıklı olmasını sağlar insana.zayıflamaya yardımcıdır.her gün güne yürüyüşle başlamak insana iyi gelir .