0

spor yapmanın faydaları oldukça fazladır.spor yapmak ilk önce kaslarımızı yani 3 yurdumuz harekete geçirir ve bağışıklık sisteminin özellikleri güçlenmesini sağlar.o yüzden bağışıklık sisteminin güçlenmesi için ve daha hareketli ve daha zayıf olmak için spor yapmak önemlidir.o yüzden insanlar spor yapmayı özellikle de sabah erken saatlerde yaparlarsa metabolizmasını hızlandırır ve kilo vermeye yardımcı olur. spor yapmanın faydaları başka düşünüyorum da sürekli hareket halinde olduğumuz için bence çok faydası vardır. başka türden faydası herhalde metabolizmayı hızlandırır
başka türden faydası medipol'ün asılması hızlandırarak metabolizmanızı hızlandırarak genellikle daha fazla kilo vermemizi sağlar.

0

spor yapmanin bir çokfaydası vardır öncelikle ter atmak zaten çok iyi birşeydir hemen hemen her sporda ter atılır sağlık açısından nefes alıp vermek daha rahatlaşır ve vucuttakki toksinleri attirir.

0

oldukca çok faydası vardır. bunlar saymakla bitmesede sizin için bildiklerimi anlata bilirim. spor yapmak: saglıgınızın degerlerini ve durumunu anlamak için oldukca basit bir yöntemle,yani spor yaparak bu degerleri anlaya biliriz. spor yapmak yaşam kalitesini arttırmak ve gelistirmek için oldukca dogru ve faydalı bir kararadır. fiziksel olarak gösterdiğiniz performansınızın az oldugunu düşünüyorsanız arttırmak için spor yapmakta fayda var. spor yaparak ilerdeki dönemlerde kalp rahatsızlıgı hastalıklarının gelme riskini düşüre bilirsiniz. vücudunuzun maksimum oksijen oranıda spor yaparak arttar. yüksek tansıyon hastalıgının ileri seviyeyelere gelmesini önler. ayrı yeten yüksek tansıyonu olan kisiler bu rahatsızlıklarını spor yaparak kontrol altına alabilir. kanda bulunan trıgyved seviyesini azalarırken,kandaki iyi kolesterol (hdi) artmasına yardımcı olur. dinlenerek kalp atısının düşmesine yardımcı olur. kalp-damar dolaşımının daha saglıklı olmasını saglar. kalbin tek seferde pompaladıgı kanın oranını yükseltir. vücudun anı ısı degisikliklerini kontrol altına alır. birde kalp krızı geciren insanların yaşama sansının artması için oldukca faydalıdır. vücudun zayıflaması veya fit bir hal alması içinde spor yapılır.

0

vücuttan toksinleri atmamız için şart