0

kullanmasini bilene çok faydali tabi :)....

0

ben bir faydasını göremiyorum, aksine gereksiz buluyorum o yüzden kullanmıyorum

0

bir süre kullandım fakat bir faydasını göremedim ve sonunda sildim

0

normal bir insan için instagram, duyguları, durumları resimlerle paylaşmak için harika bir yerdir. filtre fonksiyonu ile, resimler daha çekici, daha güzel hale gelebilir.

bir işletme için, 25 yaşın altındaki müşterileri hedefliyorsanız iyi olur çünkü kullanıcı tabanının çoğunluğu gençler oluşturur. küçük ve büyük olan reklamverenlerin instagram kitlesini kullanarak, satışlarını ve gelirlerini büyütmesi mümkündür.

ayrıca, instagram, sosyal medyanın yükselen yıldızlarından biri haline geldi. fotoğraflara odaklanması ve sağladığı yakınlık duygusu, görsel pazarlamayı kullanmanın yeni yollarını oluşturmuştur. instagram, markaların içeriklerini çevrimiçi erişimini genişletmek için bir araç olarak çeşitlendirmeleri için bir fırsat sunuyor.

yine de, birçok şirket henüz instagram üzerindeki reklamlarda ve hizmette sınırlamalar olduğunu düşünüyor ve markası için instagram'ı kullanmayı reddediyor ve potansiyel olarak etkileşimde olabilecekleri yüz milyonlarca kullanıcı tabanını kaçırıyorlar.

0

faydalı değilde eğlenceli bir uygulama. facebook artık baydı içerde teyzeler dayılar doldu. instagram' daki unlu sayfalarda eğlenceli ve komik bilgiler öğrenip eğlenebiliyoruz aynı burası gibi. :)

0

kullanım şekline göre değişir. faydalanmak için de kullanan var bağımlı hale gelip başka bişeyle ilgilenemeyen insanlar da var.