0

neden sitede çoğu kişi benzer sorular soruyor acaba?

arkadaşlar biraz özgün ve kopya sorular yazmayın kendi sorularımın değiştirilerek yazıldığını farkediyorum.

9 cevap
0

bu konunun daha kolaylarına geldiğini düşünüyorum

0

herhalde sorulacak soru kalmadığından aslında sorulacak soru çokta insanlar bunu soru sorarak tüketmiş oluyor bir müddet sonra da insanın aklına gelmiyor doğrusu soracak soru. yani artık saçmalamaya başlıyorlar farkındaysanız eğer bence saçmalamaktan yerinde ve güzel sorular sormak daha mantıklı. çünkü bakıyorum kçda artık sırf soru olsun diye sorulmaya başlanmış bazı içerikler birde bazen çok aşırı bilgiye dayalı sorular çıkıyor karşımıza işin kötüsü de çok kısa sorular olması olabiliyor.bence mantıklı dhaa güzel sorular sorulabilmesi için biraz düşünmek gerek ve çokta kasmamak gerek zira ortaya saçmasapan sorular çıkıyor

0

kolaya kaciyorlar cunku. nasilsa hazir soru var onunde. ne gerek var dusunmeye... soruyu biraz degistir, al sana yeni soru. ne guzel para kazaniyorlar bu sebeple. niye dusunsunler. kolaya, hazira alismis bu kisiler. dusunurlerse olue mu hic. saksaklamaya alisik bizim millet. dusunmez. kolay yoldan elde edecegimi yapayim pesinde.

0

bence insanların aklına benzer sorular takılıyor olabilir.

0

okuma ma kolaycilik kose donme en zor derken .en kolayı ni bulma

0

hazir soru iste. azicik alla pulla sor para kazan mantigi diyoruz biz buna

0

bana göre bu kişiler genel olarak sorulara cevap vermedikleri için bu soruları göremiyorlar.ve göremedikleri için bu soruların sitede olmadıklarını sanıyorlar. ancak sitede bu sorular yer alıyor, bunlar da üstüne bir kere daha aynı soruyu tekrar soruyor.

0

cunku genelde kimse sorulmus sorulara bakmiyo ve aklina gelen veya gordukleri soruya yakin sorulari soruyolar

2

benzer sorular mı? sitedeki kimse benim gibi araştırıp ya da kitabı önüne alıp tarih sorusu sormuyor ki... tarih mezunuyum ama nasıl tarih sorusu sorulurmuş deyip daha yeni yeni tarih sormaya başladım ben. :) yani sorularımız alsa ve kat'a benzer değil, üstüme alınmadım bu soruyu ama neden böyle yapılıdığına dair tek birşey var... o da araştırıp soru oluşturmamak... 1 ay önceki sorulmuş soruyu soranı gördüm sence de açık değil mi :d :d kolaya kaçmayı severiz milletçe. okumayı sevmeyiz. okumayı sevmediğimiz için değşik değişik soru çıkmıyor sitede. işte bende bunu değiştirmek için uğraşıyorum sitede.