0

burada eğer kazançlar düşük olmasa insan çok aktif olup emek harcarsa 150 tl ayda yapabilir ama kazançların çok düşük olması nedeniyle yani bir insan ne kadar aktif olursa olsun ancak 100 tl yapabilir eğer yazarların internet wifi'si olmasa ve yüklediği kontör ve internete harcarsa buradan aldığımız para yani internet masrafına bile yetmeyebilir ama günümüzde wifi ağı olduğu için yani kazancımız oluyor az da olsa oluyor mesela ben çok aktif olmama rağmen sanırım 1 ay bitti daha 55 tl aldım 35 tl de talepte bulundum toplam 90 tl toplamak tayım ben bir ay içerisinde şu anda 27 tl de hesabımda ödenmemiş miktarım var işte demek ki eğer geçen hafta benim ödemem yatırsaydı bu hafta da ben bu miktarı talep etseydim 1 ay içerisinde 117 tl almış olurdum ama paramı yatırılmaması ve bu hafta da talep etmediğim için sadece burada bu ay kazancım 55 tl oldu.

0

evet telefonumda paket olsaydı yani internet her gün 2 lira yapardım yani aylık 60 lira rahatça ne yapabilirim iki buçuk lira da yapabilirim o zaman kaç lira oluyor 70 liramı oluyor bilmiyorum hadi 65 olsun yani 2,5 liranın toplamını söylemiyorum sadece aylık en fazla kazanabileceğim parayı söyledim 65 tl ama şu an bu siteye başladığımdan beri 18 liram oldu sadece internetim olmadığı için sadece hafta sonları yapabiliyorum hafta içi yurtta olduğum için yapamıyorum ama zorlasam 75 lira bile yaparım.

0

iilk olarak siteye hoşgeldinn sayınn üyee..sitemiz oldukça güvenilir ve sağlamdır amacı insanların para kazanması olan insanların sitesindeyiz allah hepsinden razı olsun.daha önce sayısız ödeme aldım kardeşim benimm..buradan toplam olarak 650 türkk lirası çektim ve ödemeler zamanında yapılıyor merak etme paran kalmaz burada diğer siteler için konuşamam ama.şimdi asıl soruya gelirsek günde en fazla ne kadar kazanılır demişsin sana cevabım eğer bu işi meslek haline getirirsen evini bile geçindirirsin öylee söyliyeyim sana..şimdi günde 9 saat girsen 1 saatte mola koysan 10 ar dakikalık ve uzun yazarsan günde 20 türk lirası yada 17 -18 türlk lirası rahat kazanırsın tabiiki kopya içerik yapmamak şartıyla dediklerim gerçekleşir bunuda aya dökersek..günde 8 saat haftada 56 saat haftada 120-130 türk lirası yapar ayda ise 500 türk lirası tabiki bu kazanç artabilir ve azalabilir burdaki kazanç sana bağlı referansların var ise ohohoh parayı götürdün demektir yada aktiflik süreni arttırdıysan 700-800 e bile çıkar ayda ama işte öğrenciyiz işimiz var dersimiz var sınavlarımız bvar zamanımız yok.ama şimdi sana bir program yazıcam kardeşim bu programı uygularsan iyi paralar kazanırsın.şimdi farzedelimkli sabah sekizdee kalkıyorsunbn akşam beşte evdesin yemek dinleme ödev falan saat on oldu.saat onda otur tabletinin bilgisayarının yada telefonun başına gir sorumaniye saat gece üçe kadar ir saat üçte yatağa gir hafta içleri böyle yap hafta sonlarıda - saat girersi dersini falan yaparsın bu programla ayda yetmişl seksen türk lirası kazanırsın ama dersen uyku yetmez bir insana saat uyku yeter daha fazla uyuması zaman kaybından başka birşey değilidr alllah bol kazançlar versin herkese kolay gelsin umarım dikkate alırısn...

0

bana bakalırsa bu gidişle 5 tl bile yapamam ama arkaşım 30 tl yapabiliyor işi olamayan bı insan sabahtan akşama kadar bi 20 tl rahat yapar bence ama bazen de sıkıcı oluyor

0

bu sorunun cevabı kişiden kişiye değişir akşama kadar bir işin yoksa klavyede hızlıysan ve internette çok vakit geçiriyorsan kazanacağın miktar ona göre şekillenir ama zamanını ayırmassan siteyi kullanmak için yeterli zamanın olmazsa parayı daha az kazanırsın ayrıca kullandığın cihazda önemli tabi daha rahat yazacağın bir alet kullanırsan vb gibi etmenler her zaman avantajlıdır

0

100 tl filan ancak kazanilit cok kazanamayiz yani munkun kusur veriyor sonucda milyon degil

0

burda ne kadar çok zaman getirirsen okadar çok kazanırsın birde referansları olursa daha hızlı kazanabilirsin sorulara ayrıntılı ve uzun uzun cevaplar yazmak gerek kopya içerik olmamalı kopyala yapıştır yapmamalı site kurallarına uymalı yoksa banlanabilirsin onun dışında burdan genel kültürünü geliştirebilirsiniz kaliteli güncel sorular var altın sorular daha çok kazandırıyor

0

bunun belirli bir cevabı yoktur. bunun bazı kriterleri vardır. mesela site içerisinde yeteri kadar aktif olman gerekir. yani kazanç hedefin ne kadar yüksekse, sitede o kadar çok vakit geçirmen, emek vermen ve bu konuda özen göstermen gerekiyor. siteyi kötülemek gibi olmasın, site gayet güzel fakat para kazanmak biraz zor ne yazık ki. bu sorunu da ancak şöyle çözebilirsin, verdiğin cevapları uzun tut, ayrıntılı bir şekilde yani her şeyi tel tel açıklayacak cevaplar ver. aynı zamanda verdiğin cevaplar da soruyu soran kişi için yeterli derecede olmalı. sadece bunlar da yetmiyor tabii ki. site içerisindeki kurallara da uymalısın. mesela kopya içerik yazmamalısın, eğer ki yazarsan bu durumun hukuksal süreçlere kadar uzama ihtimali var çünkü bu haksız kazanca girer. site içerisinde kopyala/yapıştır yöntemi ile içerik üretmek yasaktır, bunu yapanları hesabı banlanır. aynı zamanda başka kişilerin yazdıkları üzerinde ufak değişiklikler yaparak, kelimelerin yerlerini değiştirerek, aynı kelimeyi eş anlamı ile birlikte kullanmak gibi şeyler kopya içerik olarak değerlendiriliyor ve bu da kopya içerik kapsamına girdiği için hesaptan ban yiyorsunuz. aynı zamanda konu ile alakasız içerikler üretmemeye ve oldukça az kullanmaya özen göster ki konu dağılmasın. başka kurallar da olabilir fakat şu an aklıma gelmiyor. kısacası fazla kazanç sağlamak için birtakım şeylere özen göstermen gerekiyor ve üzerine düşerek emek harcaman gerekiyor. bu şekilde kazancını bir nebze de olsa artırabilirsin.

0

ya sana birsey soyleyeyim mi... burada ne kadar aktif olursan o kadar cok para kazaniyorsun.... yani ugrasirsan aslinda ayda 400-500 tl ye kadar cikarsin. ama iste dedigim gibi ne kadar aktif olursan ona göre para kazanıyorsun. telefondaki ya da bilgisayardaki klavyede hangisinde daha hizliysan oyle gir bu siteye derim. cunku hangisinde daha hızlıysan onda gir de. daha fazla kazanma şansın var. birde site içerisinde yapilan iki kati kazanç etkinlikleri, yarışmalar filan oluyor. sabahtan aksama kadar da sitede olup sürekli yazarsan hic durmadan günlük 12 tl civarlarına çıkabilirsin kazanç olarak. eğer birde bu sabahtan aksama oturup yazdigin surede iki kati kazanç etkinliği varsa sitede yaşadın diyebilirim. birde ben ne yapıyorum biliyor musun? ilk önce sitede geziyorum. cevap yazabileceğim soruları hemen yeni sekmede açıyorum hemen yazmiyorum. şöyle bir 10-15 sayfa aciyorum ondan sonra yazmaya başlıyorum. birinin cevabını yazıp gönderdikten sonra hemen diğer soruya geçiyorum. hic sitede anasayfada takılmadan hemen pit pit cevap yazıp bir diğer soruya geçiyorum. yanı ara vermeden yazınca kazancın birden artar bak. sen bu dedigimi bir dene bak, nasıl da artacak kazancin. gerci dün bitmesi gerekiyordu ama uzattilar sanirim. anasayfadaki duyuruyu kaldirmadilar daha. iki kati kazanc gozukuyor anasayfada yukarida. yani dedigim gibi cevaplarda biraz ugrws verdigin zaman bu etkinlikle cok guzel artiyor kazanc. yani bu gibi etkinlikleri degerlendirdigin zamanda cok guzel kazanc sagliyorsun. yani ayda bu sekilde 400 - 500. belki iyi degerlendirirsen bu iki kati kazanci 500 tl yi de biraz gecebilirsin ama yani bunla cok guzel bu civarlara ulasabilirsin. ama iste aktif olup surekli yazman gerekiyor bu meblaglari gormek icin.

0

hiç başından kalkmasan birde bilgisayarın var ise günde 10 15 tl kazansan ayda baya bir gelir elde edersin ben günde 3 4 saatimi veriyorum ve 5 ila 7 tl kazanıyorum sende kendine hedef belirle mesela bir günde 10 tl kazanıcam de o hedefin gercekleşmeden pes etme.

0

aslında telefon yerine bilgisayardan yazmak daha çok kazanç sağlayacaktır. cevap vereceğin soruları önceden seçmelisin daha sonra hepsini hakkında kurulayıp hızlı bir şekilde klavye kullanmayı biliyorsan zaten hiç sıkıntı yaşamazsın. eğer bu şekilde yaparsan aylık ortalama gelirin 300 400₺ arası olacaktır. tabi arada sırada yarışmalarda oluyor dediğim gibi bilgisayardan daha hızlı para kasabilirsin.

0

bir ayda aslında rahat 200 tl yi bulursun. ama sistemli bir şekilde yaparsan tabi bu işi. mesela anasayfadasın ya hemen cevaplayacağın sorunun içine girme. sağ tıklayıp yeni sekmede aç. sonra aşağıdaki soruları da gör. her gördüğün, cevaplayabileceğin soruları yeni sekmede aç. ondan sonra hemen cevaplarını yaz gönder, yaz gönder. ben öyle yaptığım bir gün rahat 4-6 saat arası birşey geçirdim 10 tl ye yakın bir para kazandım. her gün 10 tl ayda 300 tl.. giremediğin günler oldu daha az vakit geçirdiğin günler oldu derken o kazanç 150- 200 arası bişeye düşer. ben bir aydır buradayım 165 tl yaptım bu sürede.

0

bence en fazla 150 lira. o bile çok zor. kuruş kuruş artıyor sonuçta.

1

bi 50 tl kazanırsın herhalde.yarışmalar felanda oluyor eğer yarışmalara felanda katılırsan güzel para kazanabilirsin.