0

ne için alacağın önemli oyunmu program mı düz mu. ona göre araştırma yapmalı. gereksiz özellikleri eleyerek almalı. harddisk ise ssd olmalı. unutma

0

bilgisayarlar kendi içerisinde özellikleri ile ayrılıyorlar. aynı telefonlarda da olduğu gibi. bilgisayar alırken bizler için en önemli etmen aslında fiyat oluyor. hiç birimiz 10.000 türk lirası'na bilgisayar almayız. bu yüzden hepimiz en iyi fiyata en güzelini almaya çalışıyoruz. bu yüzden ekran kartı ve ram gibi etmenelere dikkat etmeliyiz. ayrıca bilindik markalara yönelmekte teknolojik ürünlerdeki bir çok yeniliği daha ucuza ve kolay bir şekilde ulaşmamızı sağlar.

0

çok iyisini almaya gerek yok ama çokta kötüsünü alma. sıfır alamak yerine az kullanılmış bilgisayarları alabilirsin. mesela 4 gb ekran kartı olan bir bilgisayarın hiç kullanılmamış olanı 3000 tl ise az kullanılan bir bilgisayarın 6 gb ekran kartına sahip olanı 2500 - 3000 tl arasında olur. ikinçi el olsun ama daha iyi performans versin. verdiğiniz paranın miktarına göre en iyisini almak lazım.

1

bilgisayar alırken ilk önce ne yapacağız onu bilmemiz ve öyle yola çıkmamız gerekiyor. çok donanımlı bir bilgisayara ihtiyacımız mı var? yok sa normal bir kullanıcı olarak standart özellikleri olan bir bilgisayara mı ihtiyacımız mı var? ilk önce buna karar vermemiz gerekiyor. çünkü bize standart donanımlı bir bilgisayar işimizi görürken donanımla bir bilgisayar almamıza gerek yoktur. yoksa onlarca paramız çöpe gitmiş olacaktır. daha sonra verdiğimiz karara göre bir markanın bilgisayarını alıp kullanmamız yeterli olacaktır. piyasada asus, lenova, casper türü bilgisayarların standart donanımlı bir tanesi işinizi görecektir.