0

iyi bir yaşam için kişinin negatif düşüncelerden kaçınması kendisini kötü etkileyen insanlardan uzaklaşması az ile mutlu olması şükretmeyi bilmesi gerekli.

0

iyi yaşamak için öncelikle kişinin kendine güvenmesi, inanması gerekir. ardından başarmak için çok çalışmak gerekir. sağlıklı yaşamak için dengeli beslenmek gerekir bunların hepsinin amacı bir insanın iyi yaşaması için yaptığı faaliyetlerdir.

1

iyi bir yaşam sürmek için paraya çok fazla ihtiyaç yoktur. insan elindekilerde yetinebilirse, elindekilerle mutlu olabilir se sürdüğü yaşam iyi olabilir. yani iyi bir yaşam sürmek birazda insanın kendi elinde olan bir şeydir. hayatımızda fazla olan ne varsa onu çıkarırsanız en iyisi sizin olabilir.

0

iyi ve kaliteli bir yaşam sürebilmek için yapılması gereken birincil iş planlı yaşamaktır. gelir ile alakalı olarak bütün gelir giderlerin hesaplarını tutmak gerekir. para noktasında illa ki kaliteli bir yaşam için bir gelir olması şarttır. kaliteli bir yaşamın anahtarı da sağlıklı bir beden ve para ile olur. beden sağlığı kendi elimizde ancak para durumu her zaman bizim elimizde olmayabiliyor. bu yüzden elimizrekilerle yetinip sağlıklı yaşayıp kaliteli yaşam için hep bir adım sonrasını planlamak gerekir.