0

tabi ki zayıflatır. cardio sporlardandır. özellikle dikey bisiklet kullanıyorsan karın bölgesine daha fazla faydası olduğunu görürsün. yağı ve karbonhidratı kısıtlayıp günlük bisiklet sürmeye devam edersen bir de günlük en az bir bardak yeşil çay içersen. spordan önce de sade (şekersiz, sütsüz ve süt tozu olmadan) nescafe içip üzerine de çeyrek limon yersen çok acayip yağ yaktırıyor bilgin olsun.

0

bisiklet sürmek zayıflatır . ben bunu daha önce denemiş biri olarak söylüyorum kesinlikle denemenizi tavsiye ediyorum. yokuş yukarı bisiklet kullanmak daha da fayda sağlar . vücudunuz çalışarak hareket halinde olduğu için terlediğiniz ve efor sarf ettiğiniz için zayıflamış oluyorsunuz . özellikle basenlerde ve karın bölgesinde bire bir kesinlikle denemelisiniz.

0

bisiklet surmek hem karin kaslarini guclendirir hemde ayak eklemlerini vede vucuttaki kaloriyi yakar vede zayiflamasina yardimci olur tabiki .

0

yapılan her hareketin zayiflamaya katkısı vardır sonuçta kaslarda oluşan hareket yağ yakımını sağlar.bisiklettede bircok hareketi aynı anda yaptığımızdan yağ yakımı sağlar fakat yanında diyette yapıldığında verilemiyecek hiç bir kilo yoktur biraz azim herşeyin başı.

0

evet sürekli hareket halinde olduğun için hem enerji harcayacaksın hem kalori ve zayıflatacak. :)

0

bisikleti düzenli sürdügümüz taktirde tabikide zayıflarız ama ilk önce kendine hedef koymalısın mesela günde 10 kilometre git acık hava zaten yanına suyunuda aş daha cabuk zayıflarsın

0

bisiklet sürmek bacak kasları oluşturuyor ve bacaklarımızı sert ve daha fit bir görünüme kavuşturuyor. o yüzden bisiklet sürdüğümüzde bacaklarımız genelde çok ağrıyor. zayıflatırmı tam olarak bilemiyorum ama bacakları zayıflatabilir diye düşünüyorum çünkü eti toparlayıp sıkı bir görünüme sahip olmasını sağlıyor.

0

bisiklet sürmek insanı zayıflatır. çünkü sürekli pedal çeviriyorsun bu da yağların yakılmasını sağlıyor.

0

bisiklet sürmek kas yapısı için çok önem taşır düzenli yapılması halinde bacak ve basen yağları erir

0

evet. düzenli olarak yapildiğinda incelme sağlar. yağ yakar.

0

düzenli sürüldüğünde ve yediklerine dikkat ettiğinde verilir.

0

tabi ki kilo vermenin en sağlıklı ve en keyifli şekli.

0

bisiklet sürmek tabii ki zayıflatır kişileri.

0

evet bisiklet çok iyi bir kardiyodur ve yağ yakımına yardımcı olur.

0

bisiklet sürmenin birçok faydası vardır.özellikle kalp sağlığına çok iyi gelmektedir.kilolu insanların kilo verebilmej için bol bol spor yapmaya ihtiyacı vardır.eve eliptik bisiklet alarak kış aylarında veya istediğiniz zaman rahatça bisiklet sürebilirsiniz.

0

bisiklet sürmek hem keyiflidir hem de kilo vermemize yardımcı olur.

-1

hayır bisiklet sürmekte spordur zayıflatmaz

0

bisiklet sürmek bacak kası yapar. ve zayıflatcağını düşünüyorum özellikle yaz aylarında sürüp ter atmak kalori harcamak kesinlikle kişiyi zayıflatacaktır diye düşünüyorum.

0

evet dizleri hem güçlendirir hemde göbek yaglarını eritir

0

bisiklet sürmek aslında biraz olsun spor amaçlı olarak görülmesi gerekiyor. sağlığımız açısından gerçekten faydalı olabileceğini düşünebiliriz ve zayıflama aracı olarak da çok faydalı olacağını düşünüyorum.