0

evet paylaşırdım. çünkü onunda bilmeye hakkı olduğunu düşünürüm. onun ailesi benim ailemse eğer benim ailem de onun ailesidir. eğer bir sorun varsa ortada bunun çözümü içinde uğraşılmalıdır. iyi günde kötü günde diye öylesine söz vermedik biz nikah masasında.

0

eşim de aileden biri sayılır zaten artık neden saklayayım ki ayrım yapmam asla

1

evliyim ve ben paylaşmam tamam aileden biri artık ama ailem bilmesini istemezse paylaşmam. ama bir sakınca görmezlerse paylaşırım tabiki ama onlara sormadan asla söylemem çok yanlış olur

0

ben zaten evliyim ama eşimden birşey saklamam elbet birgün zaten öğrenir. birde ben çok dürüstlüm öğrendiğinde bana sorarsa söylemek zorunda kalırım ,benim eşim kendi ailesinin sırrını bile bana verdi yani o benden saklamiyorsa bende ondan saklamak böyle çok büyük bir sirsa söylemem asla.

1

paylaşmamak gerekir. o zaman sır olmaktan çıkar. eşimiz de olsa, ailemiz bir başkasının bilmesini istemeyebilir. eşimiz bunu başkasına söyleyebilir, insanları bilemeyiz. söylememek en doğrusu.

1

aile sırları olsun, kişilerin sırları olsun paylaşılmaz. adı üzerinde “sır”.

0

evli olsam ailemin sırrını eşimle paylaşırım çünkü o benim eşim yani benim ailem,hayatımın geri kalanı,canımdan bir parça. o da bizim ailenin artık bir mensubu olduğu için aile sırrı diye bir kavram kalmaz aramızda. herşeyimi onunla paylaşırım ve onunda herşeyini benimle paylaşmasını isterim.