0

eşim yok ama sevgilimle genel olarak tartismamizin sebebi beni dinlemiyor oluşu ve ben umrunda değilmişim gibi davranması.

0

esımın en cok rahat olmasına kızarım karsısındakı kısı haksızda olsa sen neden boylesın demez susmayı tercıh eder bense kısıye gore davranırım o benım gıbı degıl mesala rahat susmayı tercıh eder bende bu yuzden cok kızarım fıkırlerını soylemelı bence o susar o yuzden bazen kızmıyor degılım yanı haksızlaga ugrasada karsılıgını vermez bende oyle demem aydınlatmayı tercıh ederım

0

ben esimle genelde temizlik yuzune tartisoyorum esim temizlik hastasi resmen ve buda aramizda tartismalara neden oluyo

0

yani eşimle genellikle oğlumun yüzünde tartışıyoruz. ben artık benim psikolojim bozuldu bağırıyorum bazen bağırmam gerek ama elimde olan bir şey değil.. çünkü ben çocuk doğduğundan beri tek başıma ilgileniyorum yardımci olan eden hiç kimse yok. normalde herkesin kaynanası falan veya annesi falan ilgilenir zaten benim annem uzak kaynanan falan da konuşmuyorum konuşsam da gelmez zaten ondan dolayı 15 aydır çok zor dönemler geçiriyorum. tartışırsak onun için tartışıyoruz öteki türlü eşim ve diğer türlü zaten tartışmıyorum çok şükür yani bizim tartışmamız genellikle öyle çok uzun sürmüyor 2 dakika sonra hemen gene aynı sanki hiçbir şey olmamış gibi.

1

çok kişiye hiç inandırıcı gelmese bile biz eşimle 39 yıl boyunca hiç bir zaman büyük tartışmaların içinde olmadık. kendisi eğer tartışma sayılırsa bazı konularda bana fikrini söyler ve ardından şunu der, beni dinlemeyeceğini biliyorum ama ben sana baştan diyeyim benim dediğime geleceksin der.
bunu söylerken ama asla ses tonu yüksek olmaz. normal sesiyle konuşur. ben hep yıllardır onun dediklerine gelirim, başıma buyruk kararlarım olsa da.
bana yıllar evvel siyasete girme demişti misal, sana göre değil, sen dik başlısın, dürüstsün, yalan konuşamazsın, yalakalık yapamazsın, son sözünü ilk söylersin, dışlanırsın ve üzerler seni demişti. ama ben onu dinlemedim girdim ve zaman içinde siyasette yaşadıkları ile çok pişman oldum girdiğime, o da bana haklı olarak ben sana demiştim dedi.
beni uyarıları konusunda fikir tartışması olur ama bu da medeni insanlar gibi ses tonu asla yükselmeden ve seviyeli şekilde.

0

sosyal medya için, ailelerimiz ile ilgili bir sorun olduğu zaman bazen de çocuklar ile ilgili sorunlarda tartışma yaşıyoruz kredi kartı ekstresi geldiğinde yaptığım gratis harcamaları ile ilgili olabiliyor evli olmayan erkek arkadaşları ile birlikte dışarı çıkınca kızıyorum ve tartışma yaşıyoruz