0

işte bunun acısını çekmemek için hiç ktedi kartı kullanmıyorum öyle bir hevesle kuklanıp ağlamak istemem doğrusu

0

kredi kartı çok dikkatli, kullanılması gereken bir nesnedir. bu alış verişlerde sonsuz limitsiz harcama yapma isteği uyandırması psikolojisinden ötürü olan bir durumdur. fakat insanlar nasıl bunun bilincinde olmadan yaratılmak istenen ve yaratılmış olan tüketim toplumunun birer ferdi olarak kullanılmaktan uzaklaşamazlar çok acı, allah herkese akıl fikir vermiş kullanılsın diye, bu cep telefonları için de, diğer her şey için de böyle diyorum.

0

aynen sanki bedava gibi geliyor helede ben kartı ödüyoruz sonra odedik diyoz tekrar başa dönüyorum nasıl olsa kartta para var diye ama aslında iyi degil kart kullanmak biryonde ama bazende iyi oluyor şimdiki zamanda kimse kimseye para vermiyor.

0

kredi kartı plastik para göz görmeyince gönül katlanıyor tabi nakit harcama kadar uyarıcı etkisi yok kredi kartının bir diğer özelliğide iflas bayrağını cekmek üzere olmanın ilk sinyali

1

kredi kartıyla alışveriş yaparken yine herşeyin fiyatına bakıyorum, ihtiyacım olanı almamaya çalışıyorum. ödemede zorlanacağım şeyleri kredi kartına güvenerek almıyorum.

buna rağmen aldığım maaşı kredi kartına yatırınca sanal para kullanıyor gibi hisetmeye başladım ve sıkışmadıkça kredi kartı kullanmamaya özen gösteriyorum. otomatik ödenen faturalar ve taksit seçeneği kredi kartını benim açımdan cazip kılan. hiçbir zaman ödeyemediğim ay olmadı çok şükür, olmaz da inşallah.

0

alışveriş yaparken kendini kaybedip öyle hissettiriyor insana ama alışveriş bitiminde eyvah nasıl ödeyeceğim hissi yayılıyor tüm vücuda. ama tabi şöyle bir şey var ben o alışverişi yapıyorsam illaki param vardır. yoksa yine girişmem. çünkü en az iki aylik kredi kartı ekstresini ayırırım kenara.

1

ilk etapta öyle hissettiriyor ne yazık ki ama sonra ki ay ödeyince güzelce bir dank ediyor kafamıza. o yüzden , her zaman hesabımı yapar ona göre kredi kartı ile harcama yaparım.