0

kredi kartı kullanırken limitine dikkat edilmelidir, limit aşılmamalıdır. bunun için de alış verişlerde kredi kartının getirdiği psikolojik harcama isteği ya da konuyu yanlış algılamaktan kaynaklı yanlış kullanımlara girilmemelidir. bir çok insan kredi kartı mağduru olduğu için bu konu çok önemlidir. kart sahibi insanlar bunu gelişi güzel harcamalarında kullanmaktalar, hatta kartlara bunu yapabilmek için sahip olmaktalar, halbuki kartlarla harcanan da insanların kendi parasıdır, bunu göz ardı etmekteler, sonuç olarak da ödeyemeyecekleri borç yükünün altında ezilmekteler.

0

kredi kartı kullanırken insanların en çok yaptığı birisi sürekli alışveriş yapmak ve sürekli kredi karttan geçmektir. insanlar artık alışveriş tutkunu olduğu için sürekli kredi karttan geçiriyorlar ama bu çok gerçekten yanlış bir şey.insanlar keyifleri için kredi kartı kullanıyorlar önemli bir şey için kullanmıyorlar maalesef ki. mesela ev alacaksanız, araba alacaksanız veya işyeri açacaksınız bunlar için kullanılabilir ama diğer türlü keyif için kullanılacaksa hiçbir şekilde kullanmamalıdır dikkat edilmelidir. kredi kartı kullanırken her ay ödemeyi iyi bir şekilde dikkat etmeye özen gösterilmeli. kredi kartı borcunu at saklamalıyız aks atmamalıyız.

0

kredi kartındaki limitin senin değil. bankanın olduğunu unutmamak gerekir. zira zamanında benim sanıp, canımın yanmışlığı vardır