0

benim için en büyük bağımlılık eşime olan sevgimdir, aşkımdır diyebilirim. çünkü sonuçta benim hayat arkadaşım, aynı yastığa baş koyduğum insan ben eşime gerçekten aşığım zaten aşık olarak evlendim ailemi bile karşıma aldım onun için sonuçta ben o adamı seviyorum ben ondan vazgeçemiyorum demek ki ben ona o kadar çok bağlanmışım ki; onu bırakamıyorum yani ne olursa olsun. bir de evladım benim için bağımlılık yaptı. ondan vazgeçemem asla hiçbir şekilde anca büyüdüğünde evlendiğinde vazgeçebilirim ama benim için eşim çok çok değerli. ama şöyle bir bağımlılık da var. insanlar için mesela uyuşturucu içen insanlarımız var. onun bağımlılığından ölen insanlar bile var uyuşturucu zaten kötü bir şey mesela ben sigara bağımlısıyım bir de kola bağımlısıyım böyle de soracak olursan bunlar da benim için bir bağımlılık yani ama çok şükür ben uyuşturucu falan içmiyorum. ben arkadaşlardan bahsettim yani içen insanlardan.

0

vallahi en büyük bağımlılık ve asla bırakılmayan bağımlılık aşktır. uyuşturucu,alkol,sigara gibi maddelerin bağımlılıkları tedaviler ile son buluyor ama aşk denilen duyguya bağımlı olmak yani bir insana bağımlı olmak asla bırakılmıyor. tedavisi veya bir yöntemi de yoktur bu durumun. eğer aşık olmuş ve bir insana bağlandıysanız ömür boyu devam eder bu duygu ile yaşamaya alışmak zorunda kalırsınız.

0

sigara bagımlılıgı kötüdür eroin bagımlılıgı
kötüdür bir çok kötü bagımlılık çeşiti vardır
ama en kötüsü eroin bagımlısı çünkü çok kötü elinde ne kadar paran varsa o illete veriyorsun damarların çöküyor vucudünda damar kalmıyor ve sonunda tek bir damar kalıyor oda şah damar oda zaten tek şansın oluyor onuda vurunca ölüyorsun

0

bu sorunun cevabı kişiden kişiye değişir. çünkü kimisi bilgisayara aşırı derecede bağlı olurken kimiside sigaraya bağımlıdır. bağımlılık kişiden kişiye değişen bir kavramdır ve bunu genel olarak söyleyemeyiz.