0

herkes yemek yapamaz bir yemeğin tuzu pul biberi karabiber ve kimyonu salçası yağı çok önemlidir yemek yapmak çok zor ama çok eğlencelidir

0

bence herkes yemek yapamaz yemek yapmanın ta iki püf noktaları vardır bu insandan insana değişir kimi insanın eli yakındır sevgisini katar ve güzel yemekler pişirir kimi insan da hiç beceremez veya yemek yapmaktan hoşlanmaz işte bende hoşlanmayanlar arasına girmekteyim pek sevmem ve beceremem de. ama tabi her insan farklıdır ona yemeğe farklı tatlar katmak ister uğraşır çabalar öğrenir vs. kurslara gider kendini geliştirebilir veya sürekli yaptığı için el alışkanlığı olur ve ne yaptığını nasıl yaptığını bilir ve severek yapar bu işi. insana yöre değişir.

0

yemeği yapmanın püf noktaları önce malzemeleri bilmek daha sonra da içine sevgi katman eğer yemeğinizi sevgi katmıyor sanız bilin ki en fazla yumurta yapmış gibi olursunuz.

0

yemek yapmak emek ister sevgi ister sabır ister

0

yemek yapmanın puf noktaları pısme surelerı nasıl pısırecegın su mıktarına kadar hepsı onemlıdır tuz mıktarı fln kaynama dakıkası bunları hepsını ıyı ayarlaman lazım atacagfınsogan bile etkilidir yemek tadında bozmaman lazım

0

herkes istediginde yemek yapabilir. yeterki birazcık kafa yorsunlar

0

öncelikli olarak evet herkes yemek yapabilir fakat bu biranda olacak bir şey değil.tecrübe ve uzun deneyim gerektiren bir şeydir.öte yandan yemek yaparken hangi yemeğin ne tarzda pişirilirse daha lezzetli olduğunu araştırıp öne göre hazırlanmasında fayda vardır.az miktarda yerine göre baharat kullanmak ta yemeklere tat katar.yapılacak yemeği kısık ateşte pişirmek hem lezzetini arttırır hem de yemeğin daha iyi pişmesini sağlayarak çiğ kalmasını önler.

1

yemek yapmanın birçok püf noktası vardır. ancak o kadar çok püf noktasını bilmeden de lezzetli yemekler yapılabilir. bu tamamen elinizin yatkın olup olmaması ile alakalı bir durum. yemek yapmayı seviyorsanız zaten eliniz bir süre sonra yatkınlaşacaktır. öğrenmek için çabalayan herkesin yemek yapabileceğini düşünüyorum. ancak , tabii ki herkesin yaptığı yemek bir olmaz kimininki daha lezzetli olurken , kimininki daha az lezzetli olur. büyüklerimden öğrendiğim bir şey var ki lezzetli bir yemek yapmak istiyorsanız yemekle birlikte pişmeniz gerekir. yani kesinlikle yemek yaparken aceleci davranmamalıyız. yemek pişene kadar kısık ateşte tutmalıyız. hazırlamış olduğumuz yemek yavaş yavaş pişerse çok daha lezzetli olur ve malzemeler birbirleri ile daha iyi özdeşleşir. bunların dışında tabii ki kullandığımız malzemelerin kalitesine de özen göstermeliyiz. bayat ya da kalitesiz malzemelerle yapılan yemekler istediğimiz gibi güzel olmaz. ayrıca pişmekte olan ya da pişen bir yemeye mümkün olduğunca su da katmamaya çalışın. eğer suyunu çok çektiyse de kesinlikle soğuk su değil sıcak kaynamış su ekleyin. eğer, aceleci davranmazsanız ve birkaç ufak püf noktasını atlamazsanız gayet lezzetli yemekler ortaya çıkartabilirsiniz.

0

içinden gelen herkes yemek yapabilir bence.her işte olduğu gibi zoraki yapılan yemekten hayır gelmez.tatsız tuzsuz olur.yapmak istiyorsan yemek bilmesen de lezzetli şeyler çıkıyor ortaya.