0

temizlik insanın içinden gelmeli insan yapmak için üstün körü yapmamalı özenmeli sonra temizlik kokusu esliğinde bi kahveyi haketmeli

0

iyi bir temizlik için öncelikle toz alınmalıdır daha sonra evi süpürerek villada ile silinmelidir . toz aldıktan sonra süpürmek için kanepeleri koltukları yataklarınızı çekerek süpürürseniz daha etkili bir görünüme sahip olur böyle ve toz ve kirler tamamen kaybolmuş olur . ayrıca bulunduğunuz yeri havalandırırsanız içeriye hem temiz hava gelecektir hem de gün içerisinde oluşan kokuyu gidermeye yardımcı olacaktır. daha sonra villada kocasının içine biraz koku ve temizlik maddesi döktükten sonra yerleri sildiğiniz zaman her yer pırıl pırıl olacaktır. güzel ve hoş bir koku yayılacaktır .

0

önce heryeri süpüreceksin ki etraftaki tozlar uçuşacaksa baştan uçuşsun sonra silersin tozunu alirsin

0

öncelikle; temizlik imandan gelir. erkekler arabalarını, bayanlar ise evlerini güzel temizler.

0

her hafta sonu evimi temizlemeye yardım ederim hanımıma , her tarafı ovarım arap sabunuyla hanımda toz alır çamaşırlarımızı yıkar . ben üşenmem temizlik yapmaktan , temizlik imandan gelir .

1

kullandığımız eşyaları yerli yerine bıraktığımızda, bir şeyi kirlendiğini düşündüğümüzde temizlediğimizde, ya da kullandıktan sonra temizleyerek yerine bıraktığımızda temizlik yorucu olmayacaktır. ayrıca ne kadar az eşya olursa o kadar kolay olur temizlik. bunun içinde sade dekorlar tercih edilmelidir.

0

temizlik yaparken kullandigimiz deterjan ve bez cok onemli kaliteli malzeme kullanirsaniz he dip bucak girerseniz temizlige keyip bile alirsiniz

0

evi dip köşe temizledikten sonra kendi haline bırakıp iyice kirlenmesine göz yummadan günlük temizlik yapilmali

0

evimizin veya yaşadığımız yerin temiz olmasını istiyorsak bence günde en az 1 saat temizlik yapılmalıdır . bu sayede yaşiadığımız yer hep temiz ve hijyenik olcaktır.bide günde 1 saat temizliğin yanı sıra haftada bir de detaylı temizilik yapılmalıdır. bana göre en etkili temizlik maddesi çamaşır suyudur.

0

ince temizlik çok önemlidir detaylar temizlenirse ev direk temiz olur

0

temizlik yapmanın püf noktası sirkeyledir

0

görünen yerlerden ziyade gorunmeyen yerlerin tozlari almak silmek. ben icimi rahatlatiyorum oyle.