1

kibir en büyük günahtır. kibirli ve iki yüzlü insanların bu özelliklerine, ve böyle davrandıklarına dikkat çekmeye çalışırım iyi niyetle. ama iyi niyetten anlamazlar genelde kibirleri yüzünden. bu nedenle yüzlerine vurmak gerekir daha fazla size ve çevrenize zarar vermeden. akrep gibi kendi kendileri zehirlesinler yalnız kalıp.

0

kibirli ve iki yüzlü insanlardan nefret ederim yüzümüze gülerler arkamızdan iş cevirirler önceden her insanı iyi niyetli sanırdım ona göre yanasırdım ancak öyle olmadı tecrübe edindim ve kimin nasıl biri olduğunu çözebiliyorum o yüzden uzak duruyorum öyle insanlardan.

0

en güzeli uzak durmak öyle insanlar ara bozar bencildir kendini düşünür sürekli. boşuna hayatına sokup hayatını mahvetmeye gerek yok.

0

kibirli ve iki yüzlü insanlar toplumda bir yer edinememiş aidiyet duygusuna sahip olmayan ve dışlanmış insanlardır. bu insanlara karşı taviz vermeyen bir tutum izlemek gerekmektedir. çünkü taviz tavizi doğurur. ancak farklı bir düşünce olarak o insanları düzeltip topluma kazandırmak da iyi bir fikir olabilir. eğer değer verilen bir insan ise kibirini ve iki yüzlülüğünü yenmesi üzerine tavsiyelerde bulunabilir ve onu telkinlerle doğru yola çekebilirsiniz.