1

iki yüzlü insanlara verilecek olan en güzel cevap onların dilinden konuşmaktır. eğer karşımda bana iki yüzlüce bir insan görüyorsam eğer ve bundan eminsem kesinlikle lafımı hiç esirgemem.
eğer bana kendisi iki yüzlü bir şekilde davrandıysan en doğru şekilde davranırım. benim yaptığı ve arkamdan dolandırdığı işleri bilmediğimi hiç anlamadığımı düşünmesini sağlarım ve onun beni yaraladığı yerden mutlaka yaralar ağzının payını verir ve ondan sonra da hayatından tamamen çıkartırım.
bana ayrı başkasına ayrı konuşan insanlardan hiç haz etmiyorum benim yüzüme gülüp arkamdan dedikodumu yapıyorsa hele ki ,kesinlikle öyle kişilerin benim hayatımda yeri yoktur. ama hayatımdan çıkarmadan önce de onlara çok büyük bir ders veririm ve yaptıkları şeylerden pişman olmalarını sağlarım. çünkü böyle insanlar yaptığı şeylerin yanlış olduğunu kendileri yaşamadan asla anlamazlar. onlara aynı şeyleri yaşatacaksınız ki geriye dönüp sonrasında sen de bana bu şekilde davranmıştın bunu sen hak ettin gibi bir şey diyebilirsiniz. işte o zaman en son yaptığı şeyin ne kadar yanlış oldu kafasına dank edecektir. kesinlikle insanların yaptığı şeyler yanına kar kalmamalıdır. herkes bize yapmış olduğu hataların ceremesini çekmek zorundadır. öyle kenara çekilip allah illaki onun dersinde verir cezasını verir diye düşünemiyorum lafımı gediğine otutturur öyle çıkarım hayatından.

0

iki yüzlü insanları genelde çevremde bulundurmuyorum hal ve hareketimle istemediğimi belli ederim . hiç sevmem oyle bana ayrı arkamdan ayrı konuşan insanı farkettigim zaman yüzüne vururum zaten direk mesafe girer aramıza
oyle insanlar ara bozar o yüzden ne kadar uzagimizda olurlarsa o kadar iyidir bence .

0

iki yüzlü insanlara aslında hiç cevap vermemek lazım. onları susup sadece izlemek lazım. o kadar gereksizler ki anlatamam. birine ayrı diğerine ayrı gözükmek nasıl bir karaktersizliktir, bir insan kendine bunu nasıl yakıştırabilir. benim gerçekten aklım almıyor. iki yüzlü insanlardan elinizden geldiğince uzak durun. çünkü onlar sizin düşmanınızdır ve her zaman sizim fırsatınızı vereceklerdir onlardan size asla dost olmaz ama onlar size dost gibi görünürler, bunun farkında olun ve öyle insanlardan uzaklaşın ve iki yüzlü olduklarını da yüzlerine vurun siz onlar gibi iki yüzlü olmayın. açık açık yüzlerine ne var ne yok her şeyi söyleyin.