0

çirkin insan derken ne anlamda söyledin bilmem ama eğer fiziksel gözellikten söz ediyorsan tabiki evet sevilir ama ruh ve ahlak taydan çirkinse asla sevmem

0

aslında inanı çirkin veya güzel diye ayırt etmemek gerekir bence çünkü herkesi yaratan allahtır netice de ve allah herşeyi güzel yaratmıştır. biz nasıl doğduğumuz şekil itibari ile karar veremiyoruz sonuçta bu şekilde insanlar tarafından aşağılamakta iyi birşey değil tabiki. bu yüzden de insanları çirkin güzel diye ayırt etmemeliyiz. belki görüntü bakımından karşınızdaki insanı beğenmeyebilirsiniz bu her insanın kişisel görüşüne göre değişebilir yani insanlar bunu farklı şekiller de yorumlayabilirler. ancka o insan da belki de ne cevherler vardır bunu bilemezsiniz bazı insanlar çok komik olur sempatik olur yada başka özelliklere sahip olur bu sebepten de ilginizi çekebilir insan illa görüntüden ibaret değildir. belki bazı insanlar için öyledir ama şöyle bir durumda vardır ki. insanların başına kaza gibi durumlar gelebilir yüzünü bir şekilde kaybedebilir veya uzuvlarını vücudunu yani bu durumda siz insanlık görevinizi mi yaparsınız yoksa o insan kaza geçirdi diye onu sırf görüntüsünden dolayı bırakır mısınız bunu biraz sorgulamak gerekiyor. yani görüntü aslında göreceli birşeydir sizin beğenmediğiniz kişiyi belki başkası sever belki başkası beğenir bunu bilemezsiniz.

0

olunabilir neden olunmasın.insan bazen bir gülüşe bir bakışa bile aşık olabiliyor.önemli olan kalbin güzelliğidir.gerçi bunları burda yazıyoruz ama kaçımız çirkin birine aşık olduk ?

0

rabbim herkese güzel yaratmıştır orası ayrı bir mesele ancak size yarım yamalak hatırladığım bir hikaye anlatayım bir adam çok kıskanç mış ve benim evleneceğim kadına kimse bakmasın istiyormuş bu yüzden sizin ta biriniz de çirkin bir kadınla evlenmek istemiş gerçekten çirkin olduğunu düşündüğü bir kadınla evlenmiş bir gün evlendiği karısı ile bir yerde oturuyorlarmış bir adamın karısına baktığını görmüş kalkmış adamın yanına gitmiş benim hanıma neden bakıyorsun gayet çirkin bir kadın demiş adam da demiş ki burnu çok güzel yani güzellik çok fazla göreceli bir kavram benim beğendiğimi sen beğenmezsin senin beğendiğini ben beğenmeye bilirim.

0

aşık olmak demeyelim de bir keresinde hoşlandığım ve bir yıl kadar takıldığım bir kız arkadaşım vardı. bilmiyorum bir genelleme olarak yapamayacagım ama takıldığım kız arkadaşım çok şanslı birisiydi. bir gün bir iddaa kuponu yaptım kendiside yanımdaydı. dedi bunu ben ödeyim. yok falan dedim zorladı falan neyse 5 tl vereyim yatıralım dedi. yatırdık maçlar hepsi geldi 50 tl para kazanmıştık gittik yemek yedik falan sonra bir gün sıkıştım acil para falan lazım dedim bana bir 5 daha verme imkanın var mı ya dedi tabi ki de neyse aldım kuponu yaptım tuttu anasını satayım ilaç gibi gelmişti. sonra ikinci günü size yemin ediyorum iddaa bültenine girdim rast gele gözüm kapalı bir şekilde bir maç seçiyorum ve diyorum ki bu maçı ev sahibi alacak kodu yazıyorum ms 1 diyorum. neyse böyle böyle 4 maç yaptım cebimde de para var ha bunu aradım dedim yanıma falan gel neyse geldi dedim bana 5 tl ver verdi cebimden başka bir 5 tl çıkardım buna verdim afalladı falan gittim kuponu yaptım. o kuponda tuttu anasını satim :) sonra işte araya birşeyler girdi ayrıldık ama şuanda ona okadar çok ihtiyacım var ki :) para lazım çünkü ahahahaha

0

güzellik göreceli bir şeydir. güzel bakan güzel görür. kiminin yüzü güzeldir, kiminin kalbi güzeldir. ne demiş atalarımız" yüzü güzelden usanılmış ama huyu güzelden usanılmamış ". o yüzde dış görüntüye çok takılmamalıyız. aşkın gözü kördür, nerede nezaman kime aşık olacağınız belli olmaz. aşk insanın aklını başında alır. allah herkesi denk insanlarla iyi insanlarla karşılaştırsın. aynı şeyleri düşünüp aynı dili konuşmuyorsanız dünya güzeli olsa kaç yazar.

0

çirkin insan yoktur kendine bakmayan insan vardır.sonuçta o insanıda allah yarattı senide allah yarattı.çirkin vb. benzetmeler insanların kafasına öyle bi oturmuş ki dış görünüşlerine bakarak aa bu çirkin bununla hiçbişey yapılmaz tarzı şeyler söylemek çok kötü bişey.benim hayatımda bu tür insanlara böyle şeyler yakıştırıcak biri olsa kendimden utanırım ve o kişiyle yan yana bile durmam.

0

sonuç itibari ile çirkinde insan ve aşık olunabilir bunun örnekleri çoktur

0

çirkin insan yoktur aşık olanın gözüyle bakılması gerek

0

çirkin insanı sevmen onu güzel yapar sen zaten sana çirkin olanı sevemezsin herkesin sevdiği en güzeldir

0

herkesin bir albenisi vardır huyu güzel olabilir

1

olunabilir tabi cevremizde ve sokaga ciktigimiz zaman goruyoruz zaten guzel kisilerin yaninda erkek ya da farketmez cirkun sayilsbilecek kisilerle birlikte olabiliyorlar demekki neymis onemli olan dus guzellık degul ic guzellikmis

2

çirkinlik ya da güzellik izafi bir olaydır. bana güzel ya da çirkin gelen sizin için bambaşka bir şeydir. önemli olan ruh güzelliği, yüreğinin güzelliğidir desek de ilk etapta her insan o kişinin fiziğine bakar. ancak kariyeri olan, makamı olan ya da parası olan çirkin kişiler belki bu özelliklerinin karşısındakilere ideal gelmesinden ötürü çirkin birini sevebilirler tanımadan da.

1

leyla ile mecnun çok mu güzellerdi.gören göz önemli.güzellik teferruat.